ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οι πιο εμβληματικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης

Ψήφισε αυτές που σου έρχονται πρώτες στο μυαλό μόλις ακούς το όνομα ενός καναλιού.

Έστω ότι αύριο κλείνουν μαζεμένα όλα τα ελληνικά κανάλια. Υπόθεση που αν κρίνουμε από τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων στην ελληνική τηλεόραση, δεν φαντάζει εξωπραγματική (αφού έχουν ήδη κλείσει μερικά). Όταν, λοιπόν, σε 15 χρόνια από σήμερα θα μιλάμε για το φαινόμενο που κάποτε ονομαζόταν ελληνική τηλεόραση, ποιες είναι εκείνες οι εκπομπές που θα μας έρχονται πρώτες στο μυαλό όταν θα μας λένε το όνομα του κάθε καναλιού;

Προφανώς, ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του προτιμήσεις, ένα τέτοιο θέμα σηκώνει τεράστια συζήτηση και χρειάζεται χιλιάδες λέξεις για να καλυφθεί. Στην προσπάθεια μας, όμως, να είμαστε όσο πιο δίκαιοι γίνεται, διαλέξαμε πέντε εκπομπές (όταν λέμε εκπομπή δεν βάζουμε κάποιο περιορισμό. Αναφερόμαστε τόσο σε σειρές και talk show, όσο σε τηλεπαιχνίδια και εκπομπές με την πιο περιορισμένη έννοια του όρου) από κάθε κανάλι και σας ζητάμε να ψηφίσετε, ποια θεωρείτε εσείς ως την πιο εμβληματική από το καθένα.

MEGA

ANT-1

STAR

ALPHA

ALTER

NEW CHANNEL

ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΣΚΑΪ

*Κάποιες εκπομπές έχουν προβληθεί σε πάνω από ένα κανάλια. Τις τοποθετήσαμε στο poll του καναλιού με το οποίο τις έχουμε ταυτίσει περισσότερο.