NETFLIX

3 άχαστες σειρές για το ΣΚ σου

Τέλειες ληστείες, roadtrips και τα πιο ετιτυχημένα makeovers.

Το remake του ‘Lion King’ και το ‘Dead Don’t Die’ του Jim Jarmusch σε περιμένουν στις αίθουσες, αλλά θα καλοπεράσεις ακόμα κι αν μείνεις στο σπίτι.

Θα το εγγυηθούν οι παρακάτω – ή κάποια από τις παρακάτω για να είμαστε τίμιοι – σειρές που θα κυκλοφορήσουν στο Netflix:

LA CASA DE PAPEL: PART 3 (Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ)

Ταυτότητα: Περιπέτεια καταδίωξης

Πρωταγωνιστούν: Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente

Η 3η σεζόν του ‘Casa de Papel’ δεν ήταν στο πρόγραμμα. Για την ακρίβεια, η υποδοχή της σειράς στην Ισπανία ήταν χλιαρή, τουλάχιστον σε σχέση με την επιτυχία της στην υπόλοιπη Ευρώπη μετά τη διάθεσή της στο Netfllix. Λίγο μόλις καιρό μετά το ανέβασμά της στην πλατφόρμα, η σειρά έγινε το ξενόγλωσσο show με τη μεγαλύτερη απήχηση και κάπως έτσι προέκυψε και το reunion δημιουργών και καστ για έναν τρίτο γύρο. Η συμμορία αλλάζει και μεγαλώνει τους στόχους της αυτή τη φορά, με απώτερο σκοπό της την αντίσταση κατά της αρχής. Διάβασε εδώ τις 7 spoiler-free σημειώσεις που κράτησα αφού είδα αποκλειστικά τα πρώτα 2 επεισόδια και ετοιμάσου για ιουλιάτικη ποπκορνίλα. Η σειρά κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Δραματικής Σειράς στα Διεθνή Βραβεία Emmy τον περασμένο Νοέμβριο.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ:

To πιο δύσκολο quiz για το Casa de Papel

QUEER EYE: SEASON 4

Ταυτότητα: Εκπομπή makeover και εμφάνισης και ψυχούλας

Παρουσιάζουν: Jonathan Van Ness, Bobby Berk, Karamo Brown, Tan France, Antoni Porowski

Ξέρεις αυτό το συναίσθημα, όπου έχεις λιώσει τόσο πολύ με μια σειρά που θες να την προτείνεις σε όλους τους ανθρώπους που αγαπάς σαν να είναι πραγματικό δώρο; Όταν τελείωσα (σε ένα βράδυ) την 1η σεζόν του ‘Queer Eye’, είχα βρει τη θεόσταλτη αποστολή μου. Να πείσω όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται να τη δουν και να τη λατρέψουν μαζί μου. Το revival του εμβληματικού ριάλιτι του Bravo ήρθε 15 χρόνια μετά στην post-Trump Αμερική και δεν αποφεύγει τις δύσκολες συζητήσεις. Εδώ οι Fab 5 κάνουν τα makeovers τους (ή make-betters όπως τα αποκαλούν) πετώντας στην άκρη ξεφτισμένα μπλουζάκια, τζιν πέντε νούμερα μεγαλύτερα και αναίτιες τρίχες. Ο πραγματικός τους εχθρός όμως είναι ο τοξικός ανδρισμός και τα στερεότυπα. Το αποτέλεσμα – εκτός από ασύλληπτα fun – είναι και τρομερά συγκινητικό. Η 3η σεζόν του show ήταν ως τώρα η καλύτερη, η 4η βάσει τρέιλερ φαίνεται να είναι η πιο προσωπική για τους οικοδεσπότες της. Η σειρά τους έκανε σούπερσταρ σε χρόνο-αστραπή και έχει κερδίσει 3 βραβεία Emmy και 3 ακόμη υποψηφιότητες ως τώρα.

ΚΙ ΑΛΛΟΙ FAB 5:

Queer Eye: 16 μαθήματα ζωής από το απρόσμενο χιτ του Netflix

COMEDIANS IN CARS GETTING COFFEE: NEW 2019: FRESHLY BREWED

Ταυτότητα: Talk show με roadtrips και καφέδες

Παρουσιάζει: Jerry Seinfeld

Ο Jerry Seinfeld του θρυλικού ‘Seinfeld’ κερνάει καφέδες σε αγαπημένα πρόσωπα της κωμωδίας και παίρνει κι εμάς μαζί στις εξόδους τους. Οι κωμικοί που θα κουβεντιάσουν μαζί του στο νέο κεφάλαιο της digital σειράς είναι ο Eddie Murphy, ο Seth Rogen, ο Ricky Gervais, ο Matthew Broderick, ο Sebastian Maniscalco, ο Martin Short, o Mario Joyner, η Melissa Villasenor, η Bridget Everett και ο Barry Marder. Αν κρίνουμε από το Instagram post του, ο Seinfeld έχει αδυναμία στο επεισόδιό του με τον Murphy.

ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

6 σειρές για να λιώσεις τον Ιούλιο στο Netflix
7 spoiler-free σημειώσεις για τον 3ο κύκλο του Casa de Papel
Όσα έμαθα λιώνοντας στις κορεάτικες σειρές του Netflix
Οι δημιουργοί του Dark θα λύσουν τους γρίφους του, στο υπόσχονται
Το Game of Thrones ξανά στον Θρόνο του: Σχολιάζουμε τις υποψηφιότητες Emmy