STRANGER THINGS

Αυτή η παρωδία του ‘Stranger Things’ είναι ό,τι πιο αστείο θα δεις σήμερα

Το Saturday Night Live κάνει δουλίτσα φέτος.

Ναι, σε mood ‘Stranger Things’ ακόμα. Όχι μόνο εμείς, ο κόσμος όλος. Μετά την εμφάνιση του παιδικού καστ στα βραβεία Emmy και διάφορα fanmade πραγματάκια όπως retro μουσικά αφιερώματα και 8-bit βίντεο, τώρα ανέλαβε δράση και το Saturday Night Live με σκετς που μετράει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο views στο Youtube.

Highlights θα πούμε τη βερσιόν της Winona Ryder, τις μπηχτές από τους γονείς του Lucas για τους κινδύνους που διατρέχουν οι μαύρες οικογένειες στην Αμερική (“Mom, Dad, you don’t have to be scared, this is the Police Chief!” – “We know!”), αλλά και την Kate McKinnon ως Eleven. Η ηθοποιός τιμήθηκε πρόσφατα με ένα βραβείο Emmy για τη δουλειά της στο SNL και αν την έχει πάρει ξανά το μάτι σου, καταλαβαίνεις γιατί σήκωσε το τιμημένο. Έλα, δηλαδή:

Μαζί με το καστ του SNL βρέθηκε ο Lin-Manuel Miranda ο οποίος επίσης σήκωσε βραβεία για τις 3 από τις 4 υποψηφιότητές του στα θεατρικά Tony φέτος, για την τρομερή δουλειά του στο μιούζικαλ Hamilton. O ηθοποιός υποδύθηκε τον ρόλο του έπους που λέγεται Dustin, λίγο καιρό αφού μίλησε στο Twitter, με τον Gaten Matarazzo, τον πραγματικό Dustin της καρδιάς μας.

Στο μεταξύ, ένα σχόλιο για το βίντεο μας υποψίασε για κάτι που δεν είχαμε σκεφτεί μέχρι σήμερα.

Χμ. Τι λέτε;