STRANGER THINGS

Ο 4ος κύκλος του Stranger Things θα ανοίξει νέες πόρτες (κυριολεκτικά)

Παράξενα πράγματα θα συμβούν και έξω από το Hawkins.

Ένα βασικό κακό έχει μόνο το ‘Stranger Things’. Περνά πολύ γρήγορα.

Ειδικά μετά την μεγάλη αναμονή που χρειάστηκε να κάνουμε μεταξύ 2ου και 3ου κύκλου, τα οκτώ νέα επεισόδια καταναλώθηκαν μονορούφι και τώρα είμαστε με άδεια χέρια μέχρι την 4η σεζόν. Τουλάχιστον οι αδερφοί Duffer που δημιουργούν τη σειρά μας κρατούν απασχολημένους με τις συνεντεύξεις τους και τα παντελώς ασαφή στοιχεία που δίνουν σε αυτές.

Στην τελευταία τους στο Entertainment Weekly, ο Matt Duffer ανέφερε ότι «το μεγαλύτερο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι [η σειρά] θα ανοίξει λίγο παραπάνω, όχι απαραίτητα σε όρους εύρους ή σπέσιαλ εφέ, αλλά σε σχέση με το περιθώριο να υπάρξουν πύλες σε περιοχές έξω από το Hawkins».

Είδαμε ήδη μια τέτοια πύλη στην πρώτη post-credits σκηνή που έχει κάνει η σειρά. Αν δεν έχει πέσει ακόμα στην προσοχή σου, σταματάς εδώ, βλέπεις ξανά τα credits του φινάλε και επιστρέφεις εδώ αμέσως μετά.

Ακολουθούν spoilers.

Η πρώτη διαφορετική πύλη που άνοιξε είναι στη Ρωσία, στην ίδια τοποθεσία όπου υπάρχει ένας Αμερικανός σε φυλακή των Σοβιετικών. Πολλοί έχουν ήδη υποθέσει ότι πρόκειται για τον Σερίφη Hopper που έχει επιζήσει.

«Αν υποθέσουμε ότι θα υπάρξει 4η σεζόν, προφανώς η ερώτηση για το ποιος είναι ο Αμερικανός στο κελί και τι κάνουν με το Demogorgon είναι ένα μικρό δόλωμα και θα παίξει τεράστιο ρόλο σε πιθανό επόμενο κύκλο», εξήγησε ο Ross Duffer.

Προς το παρόν, οι δυο τους έχουν πλανάρει τα επόμενα βήματα.

«Δεν γνωρίζουμε πολλά, αλλά ξέρουμε τα πολύ βασικά. Στο τέλος της 2η σεζόν, ξέραμε τι θα κάνουμε με τον Billy. Ξέραμε ότι θα έμπαιναν στο παιχνίδι οι Ρώσοι. Δεν ξέραμε για το mall και όλα αυτά, αλλά είχαμε υπόψη τη μεγάλη εικόνα. Εκεί είμαστε και με την 4η σεζόν. Έχουμε τη μεγάλη εικόνα. Τώρα πρέπει να τη γεμίσουμε με τις λεπτομέρειες. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές. Ξανά, όπως είπαμε, θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή τη σεζόν. Αλλά νομίζω ότι είναι σωστό και συναρπαστικό».

ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Το ‘Stranger Things’ μας καθηλώνει α λα ’80s
Το αφιέρωμα του PopCode στα κινηματογραφικά ’80s
Ποιο πιτσιρίκι του ‘Stranger Things’ είσαι;
Πώς το ‘Stranger Things’ έγινε τηλεοπτικό φαινόμενο
12 πράγματα που λατρέψαμε στο Stranger Things και 4 που θα αλλάζαμε