STRANGER THINGS

To ‘Stranger Things’ γίνεται ακόμα πιο ‘80s με το νέο του casting

Η παρέα του ‘Stranger Things’ μεγαλώνει και κρύβει εκπλήξεις.

Νόμιζες ότι το ‘Stranger Things’ ήταν πιο ‘80s κι από όσο ήταν όντως τα ‘80s, αλλά όχι. Μπορούμε και πιο ‘80s. Πάντα μπορούμε και πιο ‘80s. Κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου, την αυθεντική πινελιά 80ίλας στο καστ την έδινε η Winona Ryder. Τώρα θα έχει και κάτι από ‘Goonies’ μαζί της.

Ο Sean Astin, πρωταγωνιστής των ‘Goonies’ και στην πορεία ο Samwise Gamgee της καρδιάς μας, είναι ανάμεσα στις νέες προσθήκες του καστ για τον δεύτερο κύκλο της σειράς και μάλιστα θα υποδυθεί τον Bob Newby, ένα “καλοκάγαθο πρώην nerd που πήγαινε σχολείο με τη Joyce και τον Hopper και τώρα έχει το τοπικό Hawkins RadioShack”.

Ακόμη ένας νέος κάτοικος του Hawkins θα είναι ο Paul Reiser, σταρ των ‘Aliens’ και ‘Mad About You’. Εκείνος θα παίξει τον Dr. Owens, “ένα υψηλόβαθμο μέλος του Υπουργείου Ενέργειας σε αποστολή εκκαθάρισης που σχετίζεται με τα γεγονότα της περσινής χρονιάς”. Ωχ.

Άλλη μία προσθήκη, αυτή τη φορά πιο φρέσκια, είναι η Linnea Berthelsen στον ρόλο της Roman, μιας γυναίκας που κουβαλάει τραυματικές εμπειρίες από παιδί και συνδέεται με τα μυστήρια του Hawkins χωρίς να είναι κάτοικος της πόλης. Από το casting call που είχαμε δει πριν καν μάθουμε ότι ο ρόλος θα ήταν τελικά γυναικείος, γνωρίζουμε ότι η Roman είχε ουσιοεξαρτώμενη μητέρα, είναι outsider, δεν ξέρει να επικοινωνεί με τους ανθρώπους και ζητά εκδίκηση. Πώς και από ποιον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

Τα 10 πράγματα που γνωρίζουμε για τον 2ο κύκλο ‘Stranger Things’

Μπορεί ο 2ος κύκλος ‘Stranger Things’ αργεί ακόμη αρκετά – βλ. καλοκαίρι 2017 – αλλά οι πρόβες σιγά-σιγά ξεκινούν. Παρακάτω μπορείς να δεις μια φωτογραφία από το πρώτο table read του 1ου επεισοδίου που θα ονομάζεται ‘Mad Max’.

Eleven, σε βλέπουμε.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Τα 10 πράγματα που γνωρίζουμε για τον 2ο κύκλο ‘Stranger Things’
Το concept art του ‘Stranger Things’ κρύβει μυστικά
Ο ‘Stranger Things’ pop item οδηγός σας για τα ’80s
Το ‘Stranger Things’ έγινε 8-bit βίντεο και είναι απλά τέλειο
Αυτή η παρωδία του ‘Stranger Things’ είναι ό,τι πιο αστείο θα δεις σήμερα
Το virtual reality του ‘Stranger Things’ που τρόμαξε το καστ
Υπάρχει σωσίας της Barb από το ‘Stranger Things’ και τη λένε και Barb
To ‘Stranger Things’ μας καθηλώνει α λα ’80s