ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η πρώτη φωτογραφία του Wally West ως Kid Flash είναι γεγονός

Ο Wally West βάζει επιτέλους τα καλά του για τις υπερηρωικές περιπέτειες που θα ακολουθήσουν.

Η είσοδος του Wally West στη σειρά του ‘Flash’ μας χαροποίησε πάρα πολύ την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι να περιμένουμε αρκετά για την ενεργή συμμετοχή του στην ομάδα Flash. Μάλλον άδικα, γιατί αν κάτι δε συνηθίζει να κάνει η συγκεκριμένη σειρά, είναι να περιμένει. Υψηλών ταχυτήτων είναι ο ήρωάς της άλλωστε, αν δεν πάει αυτή με τα χίλια, ποια θα πάει;

Στο φινάλε της 2ης σεζόν είδαμε τον Wally και την Jesse να βρίσκονται κοντά στην έκρηξη του επιταχυντή που είχε σκοπό να δώσει πίσω στον Barry τις χαμένες του δυνάμεις, με αποτελέσματα που στην περίπτωση του Wally φαίνονταν ανύπαρκτα. Όχι ότι μασήσαμε φυσικά, αλλά κάπως έτσι ήταν που πιστέψαμε ότι θα χρειαζόταν να περιμένουμε για πολύ.

Τελικά η φωτογραφία που έδωσε σε κυκλοφορία το DC Comics, υπόσχεται γρήγορες εξελίξεις.

Kid Flash σύντομα στις επάλξεις, λοιπόν. Μιας που η σχέση του Barry με τον Wally απέχει κατά πολύ από τη στενή σχέση μέντορα-μαθητή που έχουν στα κόμικ, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προσαρμοστεί ο Wally στη νέα του πραγματικότητα και πώς θα καταφέρει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της ομάδας των S.T.A.R. Labs.

Προς το παρόν αγαπάμε το πόσο κοντά κράτησαν τη στολή στην ορίτζιναλ.