THE OFFICE

Ψυχραιμία: Το ‘Office’ θα επιστρέψει με νέα σεζόν

Τα καλά νέα είναι αυτά, τα κακά είναι ότι δεν θα επιστρέψει όλο το ορίτζιναλ καστ.

Το ‘Office’ είναι μία από τις καλύτερες και πιο αστείες σειρές όλων των εποχών.

Το πιο τέλειο σε αυτή τη σειρά είναι ότι δεν χρειάζεται να γίνεται συνέχεια κάτι -αν και γίνεται συνέχεια κάτι- για να περνάς καλά. Αυτά τα 9 χρόνια που κράτησε όλοι οι χαρακτήρες εξερευνήθηκαν σε τέτοιο βαθμό που απλά να τους είχες για μία σεζόν σε ένα δωμάτιο να κοιτιούνται θα γέλαγες μόνο και μόνο με τα βλέμματά τους και με το τι θα σκεφτόσουν ότι θα σκέφτονταν. Μόλις γράφτηκε μια τεράστια υπερβολή, αλλά είναι για να καταδείξει την αστειότητα και το μεγαλείο του ‘Office’.

Αυτή ήταν και η μεγάλη διαφορά με το μητρικό του ‘Office’, το βρετανικό, το οποίο δομήθηκε μόνο πάνω στο αφεντικό David Brent -λογικό ήταν μόνο εφτά επεισόδια- και στο τελευταίο reboot σε ταινία που έγινε πέρυσι ήταν και ο μόνος που μας ένοιαζε να μάθουμε τι κάνει.

Πριν από ένα χρόνο το Steve Carell αστειεύτηκε στο Twitter ότι θα επιστρέψει το ‘The Office’ για να το διαψεύσει μετά από λίγο γράφοντας ότι ήταν τυπογραφικό και θα επιστρέψει το ‘Will & Grace’. Μετά την κόντρα στις προβλέψεις grace-ful επιστροφή του ‘Will & Grace’ αυτό το Φθινόπωρο το NBC θέλει να επαναφέρει και το ‘The Office’.

Όπως ωραία το έθεσε το CoS:

Αυτό δεν είναι παράξενο αφού από από την αρχή το δίκτυο και ο κόσμος δεν είχαν σκοπό να αφήσουν τόσο εύκολα τη σειρά. Οι φήμες για ένα spin-off για τον Dwight και την πατζαρόφαρμα με τίτλο ‘The Farm’ ήταν κάτι παραπάνω από φήμες, αφού έγινε και πιλότος, αποφασίστηκε όμως να μη προχωρήσει αυτόνομα και προβλήθηκε σαν κανονικό επεισόδιο στην 9η σεζόν.

Δυστυχώς παρά τις ελπίδες που σου δημιουργεί η ανάμνηση του tweet του, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Steve Carell δεν θα είναι από εκείνους που θα επιστρέψουν, ενώ το καστ θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα δούμε το ανακαινισμένο ‘Office’ σε ένα χρόνο από τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βίος και η πολιτεία του David Brent
Στο ‘Life on the Road’, ο David Brent αφήνει το στυλό και πιάνει την πένα