(AP Photo/Nick Ut)
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το νέο American Crime Story θα ασχοληθεί με το σκάνδαλο Lewinsky

Στην παραγωγή μάλιστα θα συμμετέχει και η ίδια η Monica αφηγούμενη τη δική της πτυχή των γεγονότων.

Μετά από δύο φανταστικές σεζόν του American Crime Story, oι συντελεστές της σειράς γυρνούν το βλέμμα στον Λευκό Οίκο για την τρίτη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, το FX ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ότι η νέα σειρά θα ονομάζεται Impeachment: American Crime Story και θα καταπιαστεί με ένα από τα μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα στην ιστορία των ΗΠΑ, το σκάνδαλο Clinton-Lewinsky.

Η σειρά θα βασιστεί πάνω στο βιβλίο του Jeffrey Toobin Α Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President και το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι θα εμπλακεί και η ίδια η Monica Lewinsky η οποία θα γίνει μέλος της παραγωγής. Όπως η ίδια δηλώνει:

“Οι άνθρωποι λένε τη δική μου πλευρά της υπόθεσης επί χρόνια. Στην πραγματικότητα, μόλις πολύ πρόσφατα κατάφερα να έχω μια δική μου αφήγηση της κατάστασης. Σχεδόν 20 χρόνια μετά”

Όπως φαίνεται και από τη συνέχεια όσων λέει η ίδια, η σειρά θα πατήσει πάνω σε όσες αποκαλύψεις συγκλόνισαν την αμερικανική κοινωνία μέσω του κινήματος του #me_too. Κατά έναν τρόπο, λοιπόν, η αφήγηση θα επικεντρωθεί στην ιστορία ενός ισχυρού άντρα, ενός Προέδρου των Π που εκμεταλλεύτηκε μια νεαρή υφιστάμενή του.

Ο πρόεδρος του FX πάντως τόνισε ότι θα απευθυνθεί στο ζεύγος του Bill και της Hillary Clinton προκειμένου να αφηγηθούν και τη δική τους πλευρά της ιστορίας. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που η ποπ κουλτούρα μιλάει για το σκάνδαλο Clinton-Lewinsky. Πέρσι η Lewinsky συνεργάστηκε για το ντοκιμαντέρ ‘The Clinton Affair’, ενώ και η δεύτερη σεζόν του ‘Slow Burn’ ασχολήθηκε με το σκάνδαλο.

 

ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΟΠ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ:

To ‘People v. O. J. Simpson’ είναι το πρώτο αριστούργημα του ‘16
– Οι 19 καλύτερες σειρές του 2019 μέχρι τώρα