ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Όλες οι καινούριες σειρές του φθινοπώρου (μέρος 2ο)

Όλα τα τρέιλερ που πρέπει να δεις εν όψει της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.

Είναι αυτή η εποχή που τα αμερικανικά δίκτυα παρουσιάζουν τα μελλοντικά τους προγράμματα στους διαφημιστές για να δουν πώς θα γεμίσουν τα slots των διαλειμμάτων τους, όταν με το καλό έρθει το φθινόπωρο. Παρακάτω θα βρεις όλα τα τρέιλερ που μοιράστηκαν αυτή την εβδομάδα, όχι με τους διαφημιστές αλλά και με εμάς. Διάλεξε και πάρε:

WILL & GRACE (NBC)

Στην εποχή των Σειρών των Απέθαντων, το ‘Will & Grace’ και το πολύ μέτριο φινάλε του μάλλον δικαιούται την επαναφορά που ετοιμάζει το NBC. Και με musical twist!

LAW & ORDER TRUE CRIME: THE MENENDEZ MURDERS (NBC)

Μπαίνει και το ‘Law & Order’ στον ρυθμό της ανθολογίας, με ποδαρικό τη διάσημη υπόθεση φόνων των Menendez το 1996. Δε μπορούμε να μη σκεφτούμε ‘People v. O.J. Simpson’, αλλά έχουμε χώρο και για τούτο.

THE BRAVE (NBC)

Το ‘The Brave’ μοιάζει με άλλα τόσα παρόμοια για τους στρατιώτες που ρισκάρουν τη ζωή τους στη Μέση Ανατολή, οπότε αν βάζαμε προτεραιότητες μάλλον θα το βρίσκαμε στον πάτο.

YOUNG SHELDON (CBS)

Prequel σειρά για τον breakout χαρακτήρα του ‘Big Bang Theory’ που έχει περιγραφεί σαν το ‘Malcolm in the Middle’. Στα must της μισής Αμερικής αυτή τη στιγμή.

STAR TREK: DISCOVERY (CBS)

Εάν κάναμε το ranking που αναφέραμε πιο πάνω, το ‘Star Trek: Discovery’ θα ήταν στην κορυφή μας. Έχουμε κι αποδείξεις.

S.W.A.T. (CBS)

Δεν άντεξε πολύ μακριά από την τηλεόραση ο Shemar Moore. Μετά το ‘Criminal Minds’ το πάει ακόμα πιο σκληροπυρηνικά με το ‘S.W.A.T.’ . Η σειρά δε φαίνεται να είναι ένα μια από τα ίδια procedural, με μια πολιτική χροιά αρκετά επίκαιρη για να μας τραβήξει το ενδιαφέρον.

ME, MYSELF & I (CBS)

Ευρυματικό set-up η συγκεκριμένη κωμωδία, οπότε συγχωρούμε τον Bobby Moynihan που φεύγει από το ‘Saturday Night Live’ για χάρη της.

SEAL TEAM (CBS)

Στρατιωτικό δράμα με τον David Boreanaz (‘Bones’, ‘Buffy the Vampire Slayer’).

WISDOM OF THE CROWD (CBS)

Πολύ δυνατό καστ με Natalia Tena, Jeremy Piven και Richard T. Jones για μια λιγότερο δυνατή σειρά όπως φαίνεται. Ένας εφευρέτης φτιάχνει ένα hub για να λύσει τον φόνο της κόρης του και να φέρει την επανάσταση στις εγκληματολογικές έρευνες.

9JKL (CBS)

Τα ιερά τέρατα του sitcom Linda Lavin και Elliot Gould κάνουν άλλον έναν γύρο που δε μας γεμίζει το μάτι και πολύ.

DYNASTY (CW)

Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά κι ο νέος μπορεί να είναι ωραίος. Η νέα ‘Δυναστεία’ άφησε πίσω τη χαίτη και τις βάτες, αλλά απ’ ότι φαίνεται έχει κρατήσει το camp που θα ξαναλατρέψουμε.

VALOR (CW)

Το CW πειραματίζεται τα τελευταία χρόνια με τα genres που καταλήγουν στους δέκτες μας. Σειρά έχει ένα military drama με πρωταγωνίστρια γυναίκα.

BLACK LIGHTNING (CW)

Ο Greg Berlanti είναι και επισήμως ο νέος Aaroon Spelling. Σε λίγο καιρό θα έχει 10 δικές του σειρές στον αέρα ( ο Spelling είχε φτάσει μέχρι τα 8). Επόμενος στην υπερηρωική του λίστα ο Black Lightning.

LIFE SENTENCE (CW)

Μετά το ‘Pretty Little Liars’, η Lucy Hale θα ζήσει το δράμα της στο ‘Life Sentence’. Ξέρεις ότι θα πεθάνεις από καρκίνο και αποφασίζεις να ζήσεις την κάθε μέρα σου σαν να είναι η τελευταία. Μέχρι εδώ καλά (στο περίπου, κατάλαβες τι εννοούμε). Αν όμως τελικά θεραπευτείς, τι κάνεις με τις παρορμητικές αποφάσεις που έχεις πάρει;

ΜΕΡΟΣ 1