ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τα ‘Gilmore Girls’ έχουν επιτέλους τρέιλερ και ημερομηνία πρεμιέρας

Η Lorelai και η Rory επιστρέφουν τον Νοέμβρη στις οθόνες μας.

Από χίλια στάδια αναμονής έχουμε περάσει στο PopCode με το comeback του ‘Gilmore Girls’. Από την ελπίδα στην χαρά της επιβεβαίωσης, από τη χαρά της επιβεβαίωσης στην επαναφορά του στερητικού συνδρόμου μας και από την επαναφορά του συνδρόμου στο κόλλημά μας με το πόστερ. Ας μας πει κάποιος ότι όσο και να το κοιτάμε, ο νέος κύκλος δεν έρχεται νωρίτερα.

Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε και επισήμως ότι η σειρά επιστρέφει στις 25 Νοεμβρίου. Και επίσης ξέρουμε ότι είχαμε μαντέψει πολύ σωστά ότι η Lorelai Gilmore θα ήταν μεγάλη φαν της Amy Schumer και του John Oliver. Και πάνω απ’ όλα ξέρουμε ότι όσα χρόνια – ή εποχές στην προκειμένη περίπτωση για να είμαστε ακριβείς – κι αν περάσουν, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν.

Όπως η αγάπη των Gilmore Girls για τον καφέ και την ποπ κουλτούρα, η ιδιαίτερη γλώσσα της σειράς που σιγά-σιγά αρχίζει να αχνοφαίνεται ξανά στον ορίζοντα και τα χαρακτηριστικά λημέρια του Stars Hollow που φρόντισε το τρέιλερ να μας δείξει ένα-ένα.

Α, ναι.

ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ.

Το ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ θα αποτελείται από 4 επεισόδια των 90 λεπτών, ένα για κάθε εποχή του χρόνου που θα περνάει από το Stars Hollow και τη ζωή της οικογένειας Gilmore και όλων των χαρακτήρων που επιστρέφουν. Και είναι πολλοί: Sookie (Melissa McCarthy), Emily Gilmore (Kelly Bishop), Lane (Keiko Agena), Kirk (Sean Gunn) και εννοείται και τα τρία αγόρια της Rory, Dean (Jared Padalecki), Jess (Milo Ventimiglia) και Logan (Matt Czuchry).

Λίγες ακόμα φωτογραφίες για να ξεκολλήσουμε από το πόστερ.

* To ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ θα είναι διαθέσιμο στο Netflix από τις 25 Νοεμβρίου.