WESTWORLD

Το τρέιλερ του ‘Westworld’ μας καλωσορίζει στη μάχη ανθρώπων και μηχανών

Το θεματικό πάρκο του Anthony Hopkins ανταγωνίζεται στα ίσα τις αρένες των Hunger Games.

Το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά του HBO ‘Westworld’ μας έδωσε μια πολύ μικρή γεύση του κόσμου που έχει στηθεί από τον Anthony Hopkins, για να ικανοποιήσει τις ορέξεις όσων έχουν χρήματα για να πληρώσουν τις υπηρεσίες του ράντσου. Ήταν τόσο μικρή, που με την τόση αναμονή που έχουμε ρίξει εδώ και δύο χρόνια από την προπαραγωγή μέχρι τις δύο διακοπές όταν πήρε επιτέλους μπρος και τη δυσκολία που είχε το καλωδιακό κανάλι να βρει ημερομηνία πρεμιέρας που να βολεύει, δε μας ήταν αρκετή. Ευτυχώς μόλις δώσανε κι άλλο στον λαό, οπότε θα τον βγάλουμε τον μήνα που απομένει.

Η σειρά έχει το λίγο άδικο βάρος της ανάγκης να είναι η επόμενη ναυαρχίδα του HBO, μιας που το τέλος του ‘Game of Thrones’ πλησιάζει επικίνδυνα και το ‘Vinyl’ δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν, βέβαια, ότι μάλλον θα αποζημιωθούμε για την υπομονή που έχουμε κάνει μέχρι να τη δούμε και τους λόγους που τη βάλαμε σε όσα περιμένουμε πιο πολύ από το δεύτερο μισό του ‘16.

Στο ‘Westworld’ μπορείς να πληρώσεις για να σου γίνουν όλα τα γούστα από τα ανδροειδή που υπάρχουν για να σε υπηρετούν. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι τα πράγματα κάποια στιγμή θα αλλάξουν μέσα στο ράντσο, αλλά το τελευταίο τρέιλερ μας δείχνει ξεκάθαρα γιατί η Evan Rachel Wood που πρωταγωνιστεί, ονόμασε τη σειρά “επανάσταση περισσότερο από τηλεοπτική σειρά”. Μένει να δούμε αν η ανησυχία που προέκυψε από την press conference του Συνδέσμου Κριτικών Τηλεόρασης για τη βία κατά των γυναικών μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου στα πλαίσια του event, είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει περισσότερο.

Προς το παρόν απολαμβάνουμε.