ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το τρέιλερ της 2ης σεζόν του ‘You’ είναι εδώ και προκαλεί ανατριχίλες

Ο αγαπημένος σου stalker μόλις επέστρεψε.

Την επομένη των Χριστουγέννων, η νέα season του ‘You’ σε περιμένει για να σε πάρει απ’ τα μούτρα και να σε βυθίσει ακόμα περισσότερο στην μεθεόρτια κατάθλιψη. Η 2η season κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 26 Δεκεμβρίου και ο αγαπημένος σου stalker έρχεται για να παίξει με το μυαλό μας.

Το πρώτο trailer της δεύτερης season μόλις προσγειώθηκε και ο πιο creepy millenian επιστρέφει με το όνομα ‘Will’ αυτήν τη φορά, σχολιάζοντας τους πάντες και τα πάντα στην πόλη του LA.

 

Στο προηγούμενο teaser πήραμε μια μικρή γεύση απ’ τη νέα “φίλη του”, την Love Quinn (Victoria Pedretti), καθώς και από μερικούς ακόμη βοηθητικούς χαρακτήρες. Ξέρουμε και ένα πολύ μικρό σπόιλερ που άφησε να διαρρεύσει ο Penn Badgley, ο πρωταγωνιστής της σειράς, μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του.

“Υπάρχουν κάποια πράγματα που κάνω με προσθετικά μέλη σ’ αυτήν τη σεζόν, τα οποία το ομολογώ, μου έφερναν σχεδόν εμετό όταν τα γύριζα”, είπε. Και μόνο απ’ αυτό καταλαβαίνουμε ότι ακόμα λατρεύει τους φόνους.

Αυτό για όσους αναρωτήθηκαν από μέσα τους “μα καλά; Θα του ταιριάζει το Los Angeles; Είναι πόλη αυτή για έναν μανιακό σαν και αυτόν; Γύρνα στη Νέα Υόρκη, άνθρωπέ μου”.

***

Αν και εσύ αγαπάς τα Star Wars και την ιστορία τους, το αφιέρωμά μας ‘May the Pod Be With You’ είναι εδώ!

Στο 1ο επεισόδιο αναλύουμε τα prequels με καλεσμένο τον Μάκη Παπασημακόπουλο, μέσα από μία βασική ερώτηση: Είναι όντως όσο χάλια τα θυμάσαι;