WESTWORLD

Ένα μυστικό site του ‘Westworld’ αποκαλύπτει 5 ακόμη πάρκα και έναν χαρακτήρα-κλειδί

Αυτές οι βίαιες απολαύσεις θα έχουν βίαιο τέλος σε πολλά διαφορετικά σετ.

Οι βίαιες απολαύσεις του ‘Westworld’ δεν θα τελειώσουν εάν δεν επισκεφθούμε όλα τα πάρκα που έχει στήσει η Delos.

Στο φινάλε της 1ης σεζόν, ρίξαμε μια πολύ σύντομη ματιά στον κόσμο των Σαμουράι, αλλά όπως φαίνεται δεν θα περιοριστούμε εκεί. Εάν όλα συνεχίζουν να τους πηγαίνουν όπως τα θέλουν άλλωστε, οι παραγωγοί έχουν πλανάρει 6 με 7 κύκλους, οπότε θα υπάρξει άπλετος χρόνος ανάπτυξης μέσα στα επόμενα χρόνια.

Χάρη στα κρυφά μηνύματα του πρώτου επίσημου μεγάλου τρέιλερ για τη 2η σεζόν μάλιστα, γνωρίζουμε πια ότι δεν υπάρχει ένα, αλλά πέντε ακόμη πάρκα για να εξερευνήσουμε.

Εσύ πόσο καλά πρόσεξες το τρέιλερ;

Στα 33 δεύτερά του όπως εντόπισε ο χρήστης Askin1 στο subreddit του ‘Westworld’, οι ακανόνιστες γραμμές στο background είναι στην πραγματικότητα δυαδικός κωδικός που μεταφράζεται στο εξής IP: 52.89.126.34.

Πληκτρολογώντας το στον browser σου, οδηγείσαι στην ιστοσελίδα delosdestinations.com. Πατώντας στη συνέχεια στο Experience, παρουσιάζεται μια λίστα από 6 πάρκα στο σύνολο.

Πρώτα το Westworld, δεύτερο ένα ανώνυμο πάρκο που βάσει εικαστικής επιλογής πρέπει να είναι επηρεασμένο από την ιαπωνική κουλτούρα (και άρα εικάζουμε ότι ήρθε η ώρα για το Samurai World), και τέσσερα ακόμη πάρκα που είναι κλειστά (ακόμα;) για το κοινό.

Εντός της ιστοσελίδας θα βρεις ένα αιματοκυλισμένο guidebook για νέους εργαζομένους του Westworld με εκκλήσεις για βοήθεια,

ενώ εάν απευθυνθείς στον εικονικό Aeden του discoverwestworld.com και ρωτήσεις για το guidebook όπως σου ζητά η τελευταία σημείωση, θα λάβεις το παρακάτω δυσοίωνο μήνυμα:

“No guidebook will save you”

Εάν, τώρα, πατήσεις στο Investors, θα οδηγηθείς στο delosincorporated.com όπου θα γνωρίσεις καλύτερα τον νέο χαρακτήρα και ιδιοκτήτη της Delos, James Delos. Στο δεύτερο, πιο επιθετικό τρέιλερ που ανέβασε στο Discover Westworld, θα τον δεις ματωμένο.

Επιπλέον, το Delos Destinations περιλαμβάνει το βασικό storyline της Dolores σε μορφή gif, αλλά και έναν χάρτη που απεικονίζει τα εταιρικά γραφεία.

ΦΡΕΣΚΑΡΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ:

Όλα τα recaps του PopCode για το ‘Westworld’