THE X FACTOR

The X Factor Alert: Βρέθηκε ποπ σταρ, ετών 16

Η χθεσινή πέμπτη audition του σόου είχε έναν πιτσιρικά που τραγούδησε Ριάνα και κατάφερε να μέσα σε 2.01' μας κάνει να αναρωτιόμαστε: 'Ποια Ριάνα'.

Αν είχε αίσθηση της φωνής που διαθέτει, ίσως αντί του Stay να είχε τραγουδήσει το Diamonds και να περιαυτολογήσει. Ο Ανδρέας Μελαναρκίτης όμως, το όνομα του οποίου πήρα με copy paste από το Youtube γιατί ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα το γράψω λάθος, φάνηκε ότι δεν έχει ιδέα για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται.

Πώς φάνηκε θα μου πεις* και θα σου απαντήσω με ερώτηση: “Πες μου έναν τύπο που πιστεύει στις φωνητικές του δυνατότητες και γενικότερα, στη σκηνική του παρουσία και πριν ξεκινήσει η μουσική ενημερώνει κοινό και κριτικούς ότι θέλει να αφιερώσει το τραγούδι που θα πει στην ‘γιαγιούλα του'”.

*Αν τον έχεις, θέλω να τον δω και σε βίντεο αλλιώς δεν πιστεύω τίποτα.

Να πέσει το βίντεο, παρακαλώ.

Και κλάμα, οι συγγενείς. Και χειροκρότημα η Τάμτα, η οποία μεταξύ μας δεν έκατσε και καθόλου στη θέση της χθες. Πάνω κάτω, πάνω κάτω ήταν, με τον Μαραντίνη να τη σιγοντάρει (καθιστός).

Τέλος πάντων. Δεν ξέρω αν εσένα σου άρεσε τόσο, πάντως εμένα μετά την άβολη πρεμιέρα του σόου, αυτός ο πιτσιρίκος ήταν μία ωραία έκπληξη. Για αυτό: Αντρέα, Staaaaay και στο σόου. Με το μικρό σου όνομα, καλύτερα.

Καλό το X-Factor, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πλησιάζει η μεγάλη πρεμιέρα της έκτης σεζόν του Game of Thrones. Αναρωτιέσαι πώς θα περάσουν οι μέρες μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας; Μην ανησυχείς καθόλου! Πλέον έχεις το δικό σου γκρουπ στο Facebook, όπου θα σε κρατήσουμε ζεστό μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα με καθημερινές ανανεώσεις, τρέιλερ, θέματα και φωτογραφίες για την αγαπημένη σου σειρά. Μπες στο group κι αμέσως θα σε βάλουμε στο chat, στο οποίο και θα ποστάρουμε τις εξελίξεις. Winter is coming!