THE X FACTOR

Βρήκαμε την καλύτερη audition σε ελληνικό talent show

Συνέβη στο χθεσινό X Factor και όχι, δεν το λέμε καθόλου μα καθόλου ειρωνικά.

Τα τελευταία χρόνια οι διαγωνισμοί ταλέντου που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση πρέπει να έχουν αγγίξει τους ένα δισεκατομμύριο, γεγονός που έχει οδηγήσει στο να μην παρατηρούμε ιδιαίτερα αυτά που γίνονται και κυρίως, στο να μην μας κάνει τίποτα ιδιαίτερη εντύπωση.

Ε, αυτό που συνέβη στο χθεσινό X-Factor ομολογούμε ότι μας έκανε εντύπωση και συγκεκριμένα, το πιο σπάνιο είδος αυτής: θετική. Ο 17χρονος Γρηγόρης Τσαβδαρίδης, με το καλλιτεχνικό όνομα ‘Grego’, το τρομερό, στιλάτο πουκάμισό του και το απίθανο μαλλί του, ανέβηκε στη σκηνή απέναντι στους τέσσερις κριτές (Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου και Χρήστο Μάστορα), ερμήνευσε το ‘Look what I Found’ της Lady Gaga και μας άφησε με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά (και κάποιους στην εξέδρα και την Ασλανίδου με δάκρυα), να πανηγυρίζουμε την ομόφωνη πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Όλο το πακέτο, ήταν εντυπωσιακό. Η φωνή, το -δικό του- στιλ, ο τρόπος που κινείτο στη σκηνή, η ευγένειά του. Όσο την απολαμβάνεις κι εσύ, αναρωτήσου μήπως βρήκαμε τον δικό μας Bruno Mars.