WOMEN

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

Αιτία για την νέα αυτή υπο-κατηγορία MILF (Mothers I like to Follow-ναι, εμείς έτσι το ορίζουμε γιατί έχουμε και ένα άλφα επίπεδο) είναι η 30χρονη Βοστονέζα ηθοποιός και σκηνοθέτης Frankie Shaw με τα γατίσια γαλαζοπράσινα μάτια, γνωστή από τη θητεία της στην πρώτη σεζόν του Mr. Robot.

Εκείνη που, τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μας σέρβιρε την ομώνυμη τηλεοπτική μεταφορά της βραβευμένης στο Sundance ταινίας της μικρού μήκους ονόματι SMILF σχετικά με τις περιπέτειες μιας 20κάτι single ηθοποιού με παιδί στο Los Angeles. Περιπέτειες που είχε ζήσει και η ίδια, αφού η σειρά είναι φουλ εμπνευσμένη από την πραγματική της ζωή.

Άρα, όπως κατάλαβες, SMILF ίσον Single+ MILF. Αυτές είναι οι δυο βασικές προϋποθέσεις με τις οποίες επιλέξαμε όλες τις παρακάτω Ελληνίδες για τις οποίες είχαμε ήδη μιλήσει στο αφιέρωμα για το ποιες Ελληνίδες MILF αξίζουν μια θέση στο ημερολογίο της Pirelli.

Και στο αντίστοιχο για το Τι στο MILF απέγιναν οι ημίγυμνες Ελληνίδες της διπλανής πόρτας.

Κάπου εδώ να διευκρινίσω ότι δεν είμαστε εβδομαδιαίο gossip περιοδικό. Οπότε παίζει κάποια από τις παρακάτω να μην είναι πια single, να έχει ξεκινήσει δηλαδή κάποια σχέση, ακόμη και να έχει παντρευτεί, και εμείς απλώς να μην το μάθαμε εγκαίρως. Βασικά επειδή δεν μας νοιάζουν τα προσωπικά τους, μόνο η φωτογένεια τους και η γκέλα που έχουν στο αντρικό κοινό.

Όπως επίσης δεν είμαι βέβαιος αν SMILF θεωρείται και κάποια που είναι μάνα και χωρισμένη. Αλλά, αν τηρούσαμε αυστηρά αυτό τον κανόνα, στην Ελλάδα που ο γάμος είναι σχεδόν δεδομένος/ όνειρο για κάθε κοριτσάκι (πόσο μάλλον όταν γίνει μάνα), τότε εντός λίστας θα είχαμε καταλήξει να έχουμε μονάχα την -πάντοτε υπολογίσιμη δύναμη- Μαρία Σολωμού, που έχει ένα παιδί με τον Μάριο Αθανασίου αλλά αποφεύγει το γάμο όπως ο διάβολος το λιβάνι.

 

Την -διαχρονική petite καψούρα μας- Λίνα Σακκά που έχει ένα πανέμορφο γιο εκτός γάμου και η οποία πρόσφατα άνοιξε και ένα εστέτ bistrot στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Την ‘κρίμα που βγήκε εκτός οπτικού μας πεδίου’ Σταρ Ελλάς 2001 Εβελίνα Παπαντωνίου με το κουκλίστικο πρόσωπο, που επίσης έγινε μάνα χωρίς να παντρευτεί.

 

Και, last but not least, που έλεγαν στο χωριό μου,την Αγγελική Ηλιάδη. Ή, αλλιώς, την πιο ροκ Ελληνίδα μάνα, ένεκα τατού και γενικότερα ‘Η Jessica Rabbit ως Hell’s Angel’ εμφάνισης, που έχει δυο παιδιά αλλά δεν έχει παντρευτεί ποτέ ούτε φαίνεται να σκοπεύει.

Μια χαρά λίστα, τώρα που το σκέφτομαι. Με γυναίκες που μας έχουν στοιχειώσει (με την καλή έννοια). Απλώς θα γίνει ακόμη καλύτερη αν προσθέσουμε και μερικές ακόμη MILF που πήραν διαζύγιο αλλά συνεχίζουμε, εννοείται, να έχουμε μεγάλη καψούρα μαζί τους. Για να μην σου πω ακόμη μεγαλύτερη.

Όπως δηλαδή συνέβη πρόσφατα με την Βάσω Λασκαράκη, τον ένοχο πόθο κάθε μπαμπά που βλέπει τις οικογενειακές σειρές του Alpha. Ή, αν προτιμάς, την απόλυτη Θεσσαλονικιά της διπλανής πόρτας.

Χωρίς να ξεχνάμε την Φαίη Σκορδά το -ελεύθερο πλέον- κορμί λαμπάδα της οποίας κακώς δεν έχουμε εκθειάσει συχνότερα (αλλά εκείνη είναι από το Κιλκίς, όχι βέρα Θεσσαλονικιά.

Στην ίδια κατηγορία ανήκει πλέον και η πάντα κλασάτη Τζίνα Αλοιμόνου.

Η πάντα πληθωρική Εύα Λάσκαρη που χώρισε μετά από ένα παιδί και πέντε χρόνια γάμου.

Το πρότυπο fit for fun γυμνασμένης μάνας, που ξέρει πως να προσέχει το σώμα της και τα παιδιά της. Με άλλα λόγια η αξιίοτιμη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

Και, τέλος, η απόλυτη Ελληνίδα MILF της τελευταίας 20ετίας, Μαρία Μπακοδήμου, αν και δεν είμαι βέβαιος αν όντως είναι single.

Φαντάζομαι ότι από τα παραπάνω κατάλαβες και το βασικό πρόβλημα με οποιαδήποτε αφιέρωμα στις SMILF. Ότι δηλαδή είναι εντελώς εφήμερο αφού, τέτοιες γυναίκες, σαφώς και δεν μένουν για πολύ καιρό μόνες τους. Με άλλα λόγια, η παραπάνω λίστα μπορεί να είναι άκυρη πριν καν πατήσουμε το publish.