WOMEN

Οι φοιτήτριες της Πελοποννήσου που κάνουν θραύση

Tο τρίτο μέρος της 'Επιστροφής στα αμφιθέατρα' ενότητάς μας, όπου σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε ό,τι πιο ωραίο κυκλοφορεί στα πανεπιστήμια της ελληνικής επικράτειας.

Στόχος μας όχι ηδονοβλεπτικός, αλλά καθαρά ‘εκπαιδευτικός’. Γιατί η γνώση ότι τέτοιου βεληνεκούς γυναίκες (δες ΕΔΩ τις αντίστοιχες στην Αθήνα και ΕΔΩ τις Θεσσαλονίκης) βρίσκονται ένα έδρανο μακριά, μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο για πολλούς να μπούνε και να παρακολουθήσουν επιτέλους κάποιο μάθημα.

Κάποιες τις έχουμε συναντήσει ξανά στα πλαίσια του αφιερώματός μας στις ωραιότερες γυναίκες της Πελοποννήσου και στην -πιο πρόσφατη- ωδή στις χάρες των insta Πατρινών.

Όπως την με διαφορά πιο φαντασμαγορική φοιτήτρια της Πάτρας, της Ηρακλιώτισσας επίδοξης αρχιτέκτων Εύης Καλογρίδη, την οποία εννοείται πως θα αφήναμε να μας χτίσει ό,τι θέλει. Από κοτέτσι ως μεζονέτα φάση.

Και του αντίπαλου δέους που αποτελεί, και πάλι όσον αφορά την Πάτρα, η φοιτήτρια Φαρμακευτικής Μαργαρίτα Κεραμιδάρη, που μας ‘φαρμάκωνει’ εδώ και καιρό κανονικά και με το νόμο.

Καθώς επίσης της συμφοιτήτρια της στην Φαρμακευτική Μαριάννα Σακελάρη που μας φέρνει, από άποψη στιλ, σε Τζίνα Αλοιμόνου.

Διαχρονική αγαπημένη μας είναι η Μαρία Τ., φοιτήτρια Θεατρολογίας, με τα υπέροχα, καθηλωτικά, μάτια.

maria t.

Και η περαιτέρω πιο ωραία του Οικονομικού Πανεπιστημίου, Δήμητρα Κατσίφου.

#summer #never #ends #relaxing #time #summer #vibes #everywhere

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης To_travel_is_to_live (@dimitra_katsifou) στις

Kαι η fit 22χρονη Αγρινιώτισσα φοιτήτρια του Μαθηματικού Παναγιώτα Καραπιπέρη με τις προδιαγραφές μοντέλου

 

Η Αιγιώτισσα Βίκυ Τζινιέρη, που δουλεύει ως μοντέλο ενώ ταυτόχρονα είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την λίστα συμπληρώνει η Ελληνοαμερικανίδα Κατερίνα, φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που λατρεύει το sushi.

H γλυκύτατη Ιουλία Φανού που σπουδάζει Sports Management.

Και, τέλος, από το ιστορικό Ναύπλιο και τη σχολή θεατρικών σπουδών του, η Βίκυ Σουγλέρη.

#patras #mylove #my❤ #bridge #mysummer2016  #bikini 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Βίκυ ✨ (@v.i.c.k.y_s) στις

Ειδική μνεία στην 21χρονη Άρτεμις Χατζηαντωνίου, αθλήτρια της Παναχαϊκής και φοιτήτρια στο ΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας στην Πάτρα. Και φωτογενής και ταλαντούχα.

 

Oι εστεμμένες που κάνουν τη διαφορά

Για το θεσμό των Σταρ Πελοπόννησος τα έχουμε ήδη πει. Αυτή τη φορά κάνουμε focus στις ενεργές φοιτήτριες, όπως στην ολόφρεσκη και ψηλόλιγνη Σταρ Πελοποννήσου 2016, την 22χρονη Χρυσούλα Ανδρουτσοπούλου από την Πάτρα που είναι φοιτήτρια στο Χημικό του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Αν και η φοιτήτρια σε όλη την Πελοπόννησο με το μεγαλύτερο hype είναι η 19χρονη Μυτιληναία Ειρήνη Στεριανού, Σταρ Πελοπόννησος την αμέσως προηγούμενη χρονιά (και, πριν από αυτό, Μις Θράκη).

Συγκεκριμένα η φοιτήτρια του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Κόρινθος), που είδε να γίνεται ο κακός ο χαμός μετά από ένα βίντεο που έδειχνε να την λούζουν με 15 μπουκάλια σαμπάνιας στη Μύκονο.

Από εκεί και πέρα ένα καλό λόγο πρέπει να το πούμε για τη 19χρονη Μαρία Ψηλού. Αιγιώτισσα, με ύψος 1,74, πάλαι ποτέ Miss Πελοπόννησος και νυν φοιτήτρια της Φιλοσοφικής.

Αν έχετε άποψη για το σε ποιας περιοχής ΑΕΙ πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα μας, μην διστάσετε να μας το πείτε.