
Beefbar: Το νέο καλοκαιρινό στέκι των foodies στον Αστέρα Βουλιαγμένης
- 1 ΙΟΥΛ 2020
Στο πρώτο επίπεδο του Beefbar, ο χώρος του lounge φιλοξενεί το bar με μία δυνατή λίστα από ιδιαίτερα ποτά, κοκτέιλ και μοναδικές ετικέτες κρασιών, το καταλληλότερο πρώτο κεφάλαιο στη γευστική εμπειρία του open kitchen εστιατορίου που περιμένει τους επισκέπτες του στο δεύτερο επίπεδο, ακριβώς από κάτω. Street food με έμπνευση από τα παραδοσιακά πιάτα που ανακάλυψε από πρώτο χέρι στα ταξίδια του ο Riccardo Giraudi παρέα με τον executive chef του, Thierry Paludetto: Ασιατικά gyoza και bao buns, μεξικάνικες quesadillas γεμιστές με καπνιστό Kobe beef, ταρτάρ μοσχαριού & τόνου και ceviche, φέρουν την αίσθηση των μικρών και ιδιαίτερων food trucks του κόσμου. Τα signature πιάτα του Beefbar είναι εδώ, με τα πιο εξαιρετικά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος μαγειρεμένα με επιστημονική ακρίβεια και σερβιρισμένα με το ιδανικότερο comfort food, τον πιο κρεμώδη πουρέ πατάτας στον χώρο της γεύσης. Αμερικάνικο Black Angus, αργεντίνικο Angus Beef, αυστραλιανό Waqyu Beef και το διάσημο, πιστοποιημένο Kobe Beef από την Ιαπωνία.
=Attributes=
cameraAperture (float): 36
cameraFarClip (float): 0
cameraFarRange (float): 10000
cameraFov (float): 61.9275
cameraNearClip (float): 0
cameraNearRange (float): 0
cameraProjection (int): 0
cameraTargetDistance (float): 833.623
cameraTransform (m44f): [{0.931264, 4.65661e-010, -0.364324, -23.2526}, {-0.364344, 1.86265e-009, -0.931213, -4.42152}, {2.32818e-010, 1, -0.0104708, 517.277}, {0, 0, 0, 1}]
channels (chlist)
compression (compression): Zip16
dataWindow (box2i): [0, 0, 1799, 1349]
displayWindow (box2i): [0, 0, 1799, 1349]
gamma (float): 1
lineOrder (lineOrder): Increasing Y
pixelAspectRatio (float): 1
screenWindowCenter (v2f): [0, 0]
screenWindowWidth (float): 1
tiles (tiledesc): [64, 64]
type (string): “tiledimage”
=Channels=
A (float)
B (float)
CMasking_ID.A (half)
CMasking_ID.B (half)
CMasking_ID.G (half)
CMasking_ID.R (half)
G (float)
R (float)
ProEXR File Description
=Attributes=
cameraAperture (float): 36
cameraFarClip (float): 0
cameraFarRange (float): 10000
cameraFov (float): 61.9275
cameraNearClip (float): 0
cameraNearRange (float): 0
cameraProjection (int): 0
cameraTargetDistance (float): 833.623
cameraTransform (m44f): [{0.931264, 4.65661e-010, -0.364324, -23.2526}, {-0.364344, 1.86265e-009, -0.931213, -4.42152}, {2.32818e-010, 1, -0.0104708, 517.277}, {0, 0, 0, 1}]
channels (chlist)
compression (compression): Zip16
dataWindow (box2i): [0, 0, 1799, 1349]
displayWindow (box2i): [0, 0, 1799, 1349]
gamma (float): 1
lineOrder (lineOrder): Increasing Y
pixelAspectRatio (float): 1
screenWindowCenter (v2f): [0, 0]
screenWindowWidth (float): 1
tiles (tiledesc): [64, 64]
type (string): “tiledimage”
=Channels=
A (float)
B (float)
CMasking_ID.A (half)
CMasking_ID.B (half)
CMasking_ID.G (half)
CMasking_ID.R (half)
G (float)
R (float)Το Leafbar του εστιατορίου είναι εδώ για να ικανοποιήσει τους θαμώνες που επιλέγουν φρέσκιες, ανάλαφρες επιλογές χωρίς κρέας. Η απολαυστική σαλάτα με αβοκάντο, σπανάκι και σως από miso και τυρί Manchego, καθώς και μία ιδιαίτερη, ανανεωμένη εκδοχή της χωριάτικης σαλάτας, στέκονται επάξια στο μενού συστήνοντας το δικό τους ειδικό βάρος. Το signature soufflé του Beefbar με 70% κακάο και σουσάμι, σερβιρισμένο σε χάλκινο σκεύος, κλείνει ιδανικά την εμπειρία.
Το ιδιαίτερο design είναι αποτέλεσμα της δουλειάς των Humbert & Poyet. Ο Riccardo Giraudi εμπιστεύτηκε το ταλαντούχο δίδυμο από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του concept του. Στο Astir Palace παίρνουν έμπνευση από τα φυσικά στοιχεία της περιοχής όπως η θάλασσα, η πέτρα και το ανεπανάληπτο ελληνικό τοπίο. Η ανεπανάληπτη θέα του Beefbar στον Σαρωνικό, δε, αξιοποιείται ιδανικά με το σαλόνι στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου, όπου οι μεγάλοι, άνετοι καναπέδες και τα στιβαρά τραπέζια φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό για pre ή after dinner drinks.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
BEEFBAR ATHENS Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα, Τηλέφωνο:
+30 210 96 70 700, www.beefbar.com.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά από τις 18.30 μμ εώς τις 2.00 πμ