
Ο 12ος Γύρος της Λίμνης των Ιωαννίνων θα έχει και πάλι τη γεύση του καλού, τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ
- 20 ΣΕΠ 2018
Μεταφέροντας το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι για όλους, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, δεκάδες μαμάδες με τα μωρά και τα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά τους θα συναντηθούν στην πλατεία Μαβίλη, στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων, για να τρέξουν και να περπατήσουν σε μια πανέμορφη διαδρομή 1 χλμ στον πρωτότυπο αγώνα δρόμου «Μαμά-Καρότσι», έναν αγώνα που ξεκίνησε από τα Γιάννενα και διαδόθηκε σε όλη την Ελλάδα.
Η συμμετοχή στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-Καρότσι» είναι δωρεάν και στον τερματισμό θα κληρωθούν πακέτα με προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ για όλες τις συμμετέχουσες.
Παράλληλα, η ΔΩΔΩΝΗ με τα αυθεντικής ποιότητας κίτρινα τυριά της θα είναι μεταξύ των χορηγών του Pasta Party που θα πραγματοποιηθεί το ίδιο απόγευμα στο Κάστρο των Ιωαννίνων για τους αθλητές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γεμίσουν ενέργεια και να απολαύσουν τη Γεύση του Καλού.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 12ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.ioanninalakerun.gr/