
Ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου είναι μέλος της ομάδας της PUMA
- 17 ΙΟΥΛ 2025
Το περασμένο καλοκαίρι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο Μίλτος Τεντόγλου εντυπωσίασε ολόκληρο τον πλανήτη υπερασπιζόμενος με επιτυχία τον ολυμπιακό τίτλο του, ένα κατόρθωμα που είχε πετύχει μόνο ο θρυλικός Καρλ Λιούις. Με άλμα 8,48 μ., απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η αποδοχή τού ποιος είσαι είναι ο απόλυτος δρόμος προς το μεγαλείο.
«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που καλωσορίζουμε τον Μίλτο στην οικογένεια της PUMA. Η υπογραφή του συμβολαίου είναι μια μεγάλη στιγμή για την εταιρεία, καθώς συνεχίζουμε να ενισχύουμε την παρουσία μας στον χώρο και να εδραιώνουμε την PUMA ως κυρίαρχη δύναμη», δήλωσε ο Pascal Rolling, Διευθυντής του Τμήματος Sports Marketing Running της PUMA, συνεχίζοντας: «Η πορεία και οι επιδόσεις του στο Παρίσι ήταν για εμένα μια συναρπαστική εμπειρία, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον υποστηρίζουμε τόσο εντός όσο και εκτός του στίβου, καθώς συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια και να εμπνέει μια νέα γενιά αθλητών».
Εκτός από τα ολυμπιακά του επιτεύγματα, ο Μίλτος είναι έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης, έχοντας το ρεκόρ των τριών συνεχόμενων τίτλων σε αγώνες ανοιχτού στίβου το 2018, 2022 και 2024, καθώς και το ρεκόρ των τριών συνεχόμενων τίτλων σε αγώνες κλειστού στίβου το διάστημα 2019-2023.
Η PUMA υποστηρίζει τη νέα γενιά αθλητών στίβου – όλους εκείνους που μεταφέρουν το πάθος, τον χαρακτήρα και την γεμάτη τόλμη ενέργειά τους στο άθλημα. Σε συνεργασία με αθλητές όπως ο Μίλτος, η PUMA συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια της καινοτομίας στην απόδοση, αναπτύσσοντας προϊόντα αιχμής που τους δίνουν τη δύναμη να αποδίδουν στο μέγιστο.
Ο Μίλτος Τεντόγλου θα αγωνιστεί ως αθλητής της PUMA κατά τη διάρκεια του Novuna London Athletics Meet στις 19 Ιουλίου, συνεχίζοντας το ταξίδι του προς την επιτυχία ανάμεσα στα υπόλοιπα κορυφαία ονόματα του αθλήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PUMA, επισκεφθείτε το www.sportswind.gr ή τα social media @sportswind_gr , @sportswind_cy.
H PUMA, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.