PUBLI

Ο Papazó Χωρίς Φτερά στον Σταυρό του Νότου Plus στις 9 Νοεμβρίου

Από το μπαλκόνι του, στη σκηνή σε μια μοναδική βραδιά για την παρουσίαση του νέου του project που σίγουρα δεν θέλεις να χάσεις.

Ο Papazó ξεκίνησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του με τις γνωστές του διασκευές. Οι διασκευές έγιναν live, τα live έγιναν συνεργασίες, αναδείχθηκε ως ο Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος Καλλιτέχνης στα MAD VMA 2025 και μουσική του απέκτησε τη δική της θέση στη σύγχρονη ελληνική σκηνή.

Τώρα, ο Papazó ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο: «ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ»

Με το νέο αυτό project έρχεται στις 9 Νοεμβρίου στον Σταυρό του Νότου, για να ενώσει όλα όσα χαρακτηρίζουν τη μουσική του μέσα από απρόβλεπτες διαδρομές ανάμεσα στην pop, το έντεχνο, το rock, την παράδοση, το rap, νέες διασκευές που συναντούν τις προσωπικές του επιτυχίες όπως το «ατελιέ», «τα αγόρια δεν κλαίνε», «διακοπές στη σελήνη» αλλά και νέο ακυκλοφόρητο προσωπικό υλικό.

Γιατρός και μουσικός, τραγουδοποιός και παραγωγός, ο Papazó κινείται καθημερινά ανάμεσα σε δύο κόσμους που μοιάζουν διαφορετικοί, αλλά έχουν κάτι κοινό: απαιτούν ακρίβεια, ένστικτο και την ικανότητα να ανταποκρίνεσαι στο απρόβλεπτο.

Το «ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ» γεννιέται ακριβώς εκεί.

Στην ανάγκη να μη διαλέξεις ανάμεσα στις διαφορετικές πλευρές σου.
Να μη χωρέσεις σε μία ταμπέλα.
Να συνεχίσεις να ανεβαίνεις, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει τίποτα που να σε κρατάει στον αέρα.

Μετά το «Μπαλκόνι» και την «Αν-ισορροπία», ο Papazó παρουσιάζει το νέο του μουσικό αποτύπωμα στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus, αυτή τη φορά χωρίς φτερά, αλλά με ακόμη περισσότερη ελευθερία επί σκηνής!

Συμμετέχει η Άρτεμις Κυριακοπούλου, μια τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς που ήδη έχει ξεχωρίσει με τις ερμηνείες της.


Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ 

 Συμμετέχει η Άρτεμις Κυριακοπούλου

Τον Papazó συνοδεύουν επί σκηνής οι:
Μάριος Καραμπότης — μουσική επιμέλεια
Πέτρος Σπιθουράκης — κιθάρα
Κώστας Χριστοδούλου — τύμπανα
Μίνως Πετσετάκης — μπάσο
Ερωφίλη Παναγιωταρέα — φωνητικά – φλάουτο
Λυδία Παναγιωταρέα — βιολοντσέλο
Επιμέλεια ήχου: Πάνος Παπακαλούσης
Φωτογραφία: Νάσια Στουραΐτη

Exit mobile version