
Τα TGI Fridays™ υποδέχονται τη Σαρακοστή με τα Easter Delights
- 23 ΜΑΡ 2022
Για όσους αγαπούν τις έντονες γεύσεις, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από τα Fridays™ Glazed Cauliflower Bites, τραγανές πικάντικες μπουκιές κουνουπιδιού τηγανισμένες πανέ με τη διάσημη Jack Daniel’s® sauce και την αγαπημένη Sambuca Shrimp Marinara Pasta, η οποία κάνει την επανεμφάνισή της με cajun spiced γαρίδες, σε σπιτική κόκκινη marinara sauce με fettuccine.
Αν πάλι είστε πιστοί θιασώτες μιας ισορροπημένης διατροφής με Superfoods και πλούσια σε φυτικές ίνες, το Ginger Green Bowl με γαρίδες σχάρας ή χωρίς, είναι η επιλογή που αναζητάτε. Τέλος, οι διαχρονικά δημοφιλείς Strawberry Fields Salad και Quinoa Super Salad, βγαίνουν και σε νηστίσιμες εκδοχές, εμπλουτίζοντας συνολικά την εμπειρία των Fridays™ Easter Delights.
Τα Fridays™ Easter Delights αποτελούν ιδανικές προτάσεις για όσους νηστεύουν ή κάνουν διατροφή χωρίς πρωτεΐνη και γαλακτοκομικά, σχεδιασμένα πάντοτε με γνώμονα τις άριστες πρώτες ύλες, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
Μπορείτε να δοκιμάσετε τα Fridays™ Easter Delights σε όλα τα καταστήματα Fridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθ’όλη τη διάρκεια της περιόδου της νηστείας.
Ακολουθήστε τα TGI Fridays™: FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE
Στα TGI Fridays™ θέλουμε στο πιάτο σου να φτάνει μόνο το καλύτερο, το πιο φρέσκο, το πιο ποιοτικό. Επιλέγουμε φρέσκες πρώτες ύλες και τις χρησιμοποιούμε σε όλες τις συνταγές, όπου είναι εφικτό.
- ΨΩΜΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ
Αφράτα, ολόφρεσκα και απολύτως γευστικά, παρασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας χωρίς συντηρητικά και παραδίδονται την ίδια ημέρα στα καταστήματά μας. Η γεύση των signature Fridays™ Burgers παραμένει αναλλοίωτη.
- HOMEMADE SAUCES & DRESSINGS
Τα dressing & οι sauce μας ετοιμάζονται καθημερινά στις κουζίνες μας από διαλεχτά υλικά, υπό την καθοδήγηση των chef μας για να αναδείξουν την αυθεντική Fridays απόλαυση.
- ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Τα λαχανικά που χρησιμοποιούμε προέρχονται από φάρμες πιστοποιημένες με το πρότυπο GLOBAL GAP, το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις σχετικά με τον τρόπο παραγωγής των τροφίμων στο αγρόκτημα.
– Ελαχιστοποίηση περιβαλλοντικών επιδράσεων των καλλιεργητικών διαδικασιών,
– Ασφάλεια τροφίμων,
– Διαχείριση λίπανσης,
– Υγεία και ασφάλεια εργασίας στο χωράφι.