
Το πρώτο live του καλοκαιριού που θα δούμε στον Κήπο του Μεγάρου
- 28 ΜΑΙ 2026
Ο Μάιος τελειώνει, ο Ιούνιος είναι προ των πυλών και οι εξορμήσεις σε κήπους, αυλές, ταράτσες θα είναι μονόδρομος τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού. Κάπως έτσι, ο πιο πράσινος κήπος του κέντρου ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για νύχτες γεμάτες μουσική και τέχνη.
Ο Κήπος του Μεγάρου μας καλωσορίζει στις 12 Ιουνίου και υποδέχεται τον Κωστή Μαραβέγια στο πρώτο καλοκαιρινό live στα γρασίδια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Με τη χαρακτηριστική του ενέργεια και το ξεχωριστό του «ταξιδιάρικο» μουσικό ύφος, ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται ακόμα ένα εκρηκτικό και παιχνιδιάρικο live γεμάτο ρυθμό, συναίσθημα και αγαπημένα τραγούδια. Από τις μεγάλες του επιτυχίες μέχρι πιο πρόσφατες μουσικές δημιουργίες, το πρόγραμμα θα είναι μια γιορτή που θα παρασύρει το κοινό σε χορό και τραγούδι, αλλά και σε μια εμπειρία γεμάτη φως και χρώμα.
***
Παρασκευή 12/6 στις 21.00. Προπώληση εδώ.
Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.