
Ο Άνταμ Κοντοβάς, το αιγυπτιακό ρύζι και οι τάσεις φυγής
- 24 ΣΕΠ 2025
Νέα σεζόν Lunch Break, νέο στούντιο, νέες ενότητες, η ίδια αγάπη για το φαγητό να μας ενώνει. Γι’ αυτό και τον Οκτώβριο και κάθε μήνα στο εξής, ο Χρήστος Χατζηιωάννου θα πηγαίνει actually για Lunch Break με 5 ακροατές του podcast. Μείνετε συντονισμένοι εδώ και στα social media του OneMan για να δείτε πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να είστε ανάμεσα σε εκείνους.
Τρίτη σεζόν, αισίως, για το Lunch Break, και κάνουμε πρεμιέρα με τον Άνταμ Κοντοβά. Πόσο εύκολο είναι να χτίσεις σχέσεις στην κουζίνα; Σε ποια χώρα έμαθε τα περισσότερα; Πώς ξεχωρίζει τον μάγειρα από τον επιχειρηματία; Και ποια είναι τα δικά του στέκια; Ακόμα μια νέα στήλη για τη νέα σεζόν και οι προτάσεις της εβδομάδας.
Για τις προτάσεις της εβδομάδας επιστρέφουμε δυναμικά με δύο προτάσεις: Πρώτη είναι ένα ταβερνάκι από το 1928, ο Λέλουδας στο Ρουφ, όπου θα φας πολύ ωραίους κεφτέδες. Δεύτερη πρόταση η ταβέρνα ο Κοσμάς στο Βέλο, με ωραίο κλίμα και ακόμα πιο ωραία αυλή.
Το «Μήνυμα του κοινού» δεν είναι ένα, αφού υπήρχαν αρκετά μέσα στο καλοκαίρι, οπότε η στήλη μας θα επιστρέψει κανονικά στο επόμενο επεισόδιο. Εγκαινιάζουμε καινούργια ενότητα τις «Ιστορίες φαγητού» και αφορούν μια food-related πληροφορία που μπορεί να μην την ξέραμε. Ξεκινάμε με την ιστορία της carbonara: Ποιος την ανακάλυψε; Ποια είναι η αυθεντική; Είναι ιταλική ή αμερικανική συνταγή τελικά;
Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.
Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.