
Ο Μάνος Ζουρνατζής, ο πλαστός της γιαγιάς και ένα ζυγούρι που ψάχνει τ’ άστρα
- 14 ΜΑΙ 2025
Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko και τον Νίκο Παπαγγελή, τον Μάριο Αθανασίου, τη Νάντια Μπουλέ, την Κατερίνα Σαλακά και τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Τσούλη και τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τη Μάγκυ Ταμπακάκη και τον Κοσμά Κουμιανό και τον Δημήτρη Μωυσιάδη και τη Χριστίνα Κοντοβά και τη Μαίρη Ρετσίνα και τον Αντώνη Δρακουλαράκο, τη Μαρία Λουίζα Βούρου, τον Βασίλη Σπόρο, τον Τάσο Ιορδανίδη και τη Μαρίνα Κουταρέλλη, ήρθε η ώρα για τον Μάνο Ζουρνατζή.
Πώς του φαίνεται ο τίτλος του κατσαρολά; Ποιες είναι οι περιοχές της Αθήνας που βλέπει να ανεβαίνουν; Και πώς είναι να ψήνεις χωρίς νερό και ρεύμα; Ακόμα, ένα αξίζει να το φας γαμήλιο, κάτι προτάσεις μαντουμαδόρικες και ένας foodie που θα σου αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύεις.
Στις προτάσεις της εβδομάδας η ταβέρνα Ο Αντώνης στην πλατεία της Βούλας, σαν αυτή που όλοι έχουμε συνδέσει με την παιδική μας ηλικία και τις εξόδους με τους γονείς. Αλλά και το Ex Machina του σεφ Άνταμ Κοντοβά για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
«Το μήνυμα του κοινού» αυτή την εβδομάδα ζητάει προτάσεις για Αυστρία και Αράχωβα. Στο «Αξίζει να το φας» αυτή την εβδομάδα αξίζει να το φας «στα μούτρα». To “the wedding rice”, δηλαδή το ρύζι που δεν είναι βρώσιμο και μπορείς να πετάξεις χωρίς ενοχές στους νεόνυμφους για να «ριζώσουν».
Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα oι @herd.chefs, για όσους θέλουν να μάθουν τεχνικές μαγειρικής με απλό τρόπο.
Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.
Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.