SHOPPING
SPONSORED

Ταξιδεύουμε με στυλ: Όλα όσα χρειαζόμαστε για τις πρώτες καλοκαιρινές εκδρομές

Πουκάμισα, παντελόνια, μαγιό, backpacks και όσα μπορείς να φανταστείς, θα τα βρεις στο Designer Outlet Athens.
Είμαστε πάρα πολύ έτοιμοι για αυτό το καλοκαίρι σαν ανθρωπότητα. Τόσο έτοιμοι που το γιορτάζουμε πριν ακόμα φτάσει. Τι μας λείπει; Εκείνες οι τελευταίες πινελιές που θα κάνουν τις πρώτες μας εξορμήσεις ακόμα πιο ωραίες.

Γιατί όσο καλά κι αν έχουμε φτιάξει την γκαρνταρόμπα μας, όσο νωρίς κι αν κατεβάσαμε τα καλοκαιρινά μας από το πατάρι, πάντα μας λείπει εκείνο το item το οποίο θα μας ανεβάσει τη διάθεση κατακόρυφα και θα δώσει το σήμα έναρξης του φετινού καλοκαιριού.

Εμείς κάναμε τη δική μας ζωή εύκολη και θέλουμε να κάνουμε και τη δική σου. Κάναμε την καθιερωμένη μας βόλτα στο Designer Outlet Athens, ρωτήσαμε, ψάξαμε, δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε να ακολουθήσεις τα βήματά μας.


Πρώτη στάση το κατάστημα Funky Buddha. Εκεί όπου τα κοντομάνικα πουκάμισα και τα T-Shirts τράβηξαν αμέσως την προσοχή μας: patterns με λουλούδια, γήινες αποχρώσεις και πολύ laid back αισθητική. Τα polo με το τσεπάκι είχαν φοβερή υφή και αίσθηση όταν τα φορούσες και νομίζουμε πως αξίζουν σίγουρα μια ματιά.



Σειρά είχε το κατάστημα Jack & Jones. Πρόκειται για ένα brand που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στη χώρα μας, κατάφερε να αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό. Στο κατάστημα βρήκα μια πολύ μεγάλη ποικιλία από τζιν παντελόνια. Αυτό όμως που θεωρώ ότι αξίζει την προσοχή μας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι τα μάο πουκάμισα. Είναι η επιλογή που μπορεί να σταθεί σε κάθε look – από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και το καλύτερο; Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε χρώματα, ενώ το ύφασμα είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις.



Όταν πέρασα την πόρτα του καταστήματος Wrangler ήμουν αποφασισμένος. Αναζητούσα κοντομάνικο πουκάμισο αλλά από εκείνα τα στρωτά, στιβαρά πουκάμισα που αποτελούν statement για την ντουλάπα μας και το στιλ μας. Φυσικά, δεν παρέλειψα να επιλέξω και μία βερμούδα, ένα ευέλικτο item, που ταιριάζει τέλεια στις casual καλοκαιρινές εξόδους.



Στο κατάστημα Diesel είπαμε να κάνουμε την υπέρβαση. Κι αυτό γιατί βρήκαμε φοβερά fashionable items τα οποία αξίζουν την προσοχή σου. Ο συνδυασμός βερμούδας με μακρυμάνικο πουκάμισο μας άρεσε πάρα πολύ. Το ίδιο και τα μιλιτέρ κομμάτια που ανακαλύψαμε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλές από τις συλλογές συνοδεύονται ιδανικά από κάποιο backpack – μπήκε κι αυτό στη λίστα των αγορών.



Στο κατάστημα Occhio Papavassiliou μείναμε την περισσότερη ώρα. Κι αυτό γιατί κάθε φορά νιώθω σαν παιδί σε amusement park με τις τόσες επιλογές. Χρόνο να έχεις να δοκιμάζεις σκελετούς. Αφού έκανα μια βόλτα από τα αθλητικά γυαλιά πήγα σε επιλογές που δε φωνάζουν αλλά ταιριάζουν πάρα πολύ στο φετινό μου καλοκαίρι. Και φυσικά, η καθοδήγηση του προσωπικού υπήρξε πολύτιμη, για να διαλέξουμε το κατάλληλο σχέδιο για το πρόσωπο και το στιλ μας.



Μπαίνοντας στο κατάστημα Barbour σκεφτήκαμε και εκείνες τις βόλτες που θα έχουν λίγο κρύο παραπάνω. Έτσι, επενδύσαμε σε ένα αμάνικο μπουφάν σε έντονο αλλά ταυτόχρονα ευέλικτο χρώμα, που μπορεί να φορεθεί παντού. Κοντά σε αυτό, τα πόλο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να κάνεις τα δικά σου σετάκια και τους δικούς σου συνδυασμούς ανάλογα την περίσταση.



Στη συνέχεια περάσαμε από το Under Armour για παπούτσια. Γιατί είμαι μεγάλος φαν και κάθε εποχή θέλω να δοκιμάζω και κάτι καινούριο. Όχι μόνο για τα τρεξίματά μου αλλά και για τις casual βόλτες στις εκδρομές. Κι εκεί που διάλεγα κυρίως παπούτσια, έκαναν την εμφάνισή τους και ρούχα που κέντρισαν το ενδιαφέρον: μπλουζάκια, κοντομάνικα, μακρυμάνικα και πόλο σε εξαιρετικά σχέδια και αποχρώσεις.



Ο κύκλος της εξόρμησης έκλεισε στο κατάστημα Calvin Klein. Μακριά T-Shirts με χαλαρή εφαρμογή, σε απαλά αλλά έντονα καλοκαιρινά χρώματα. Λίγο πιο δίπλα, πόλο και τζιν που σού επιτρέπουν να πρωταγωνιστείς στο δικό σου στυλ.



Θα πω εδώ ότι από τα Mikel πέρασα 2-3 φορές στη διάρκεια της βόλτας. Και όλο έλεγα να πάρω καφέ αλλά τελικά το άφησα για το φινάλε. Τελείωσα τη βόλτα και με το μυαλό μου ήσυχο ότι έχω ολοκληρώσει τις αγορές, αφέθηκα στην απόλαυση. Βάφλα με παγωτό και λιωμένη σοκολάτα. Και σαν να μην μου έφτανε αυτή η γλύκα, πήρα και ένα από τα καινούρια ροφήματα με Lotus Biscoff που λάνσαρε το Mikel και είναι απολαυστικά. Εγώ πήρα το Banoffee και δικαιώθηκα απόλυτα.



Το Designer Outlet Athens σε περιμένει για να ανακαλύψεις μοναδικές προσφορές από αγαπημένα designer brands και να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις.

Ανοιχτά και τις Κυριακές, από τις 11:00 έως τις 20:00, για να μπορείς να απολαμβάνεις τη βόλτα και τις αγορές σου όποτε σε βολεύει. Το φετινό καλοκαίρι ξεκινάει με στυλ – κι αυτό είναι μόνο η αρχή.

Exit mobile version