LUNCH BREAK
SPONSORED

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, το φαγητό στην πόλη και όσα ψάχνει σε ένα βράδυ με φίλους

Ποιοι ρόλοι του έχουν μείνει ανεξίτηλοι; Πώς αντιμετωπίζει την ευθύνη του σκυλογονέα; Τι είναι για εκείνον το Fischer Experience Walk; Και γιατί βάζει το φαγητό σαν διασκέδαση πάνω από όλες τις άλλες; Ακόμα, ξεκινάμε προτάσεις στα νησιά για αυτό το καλοκαίρι, παίζουμε με τις τορτίγιες στο Αξίζει να το φας και βρίσκουμε έναν foodie to follow τίγκα στα εσπεριδοειδή.

Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko και  τον Νίκο Παπαγγελή, τον Μάριο Αθανασίου, τη Νάντια Μπουλέ, την Κατερίνα Σαλακά και τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Τσούλη και τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τη Μάγκυ Ταμπακάκη και τον  Κοσμά Κουμιανό και τον Δημήτρη Μωυσιάδη και τη Χριστίνα Κοντοβά και τη Μαίρη Ρετσίνα και τον Αντώνη Δρακουλαράκο, τη Μαρία Λουίζα Βούρου, τον Βασίλη Σπόρο, τον Τάσο Ιορδανίδη, τη Μαρίνα Κουταρέλλη, τον Μάνο Ζουρνατζή, τον Άρη Βεζενέ, τον Στέλιο Παρλιάρο και τον Σταύρο Σβήγκο, ήρθε η ώρα του Αντίνοου Αλμπάνη.

Ποιοι ρόλοι του έχουν μείνει ανεξίτηλοι; Πώς αντιμετωπίζει την ευθύνη του σκυλογονέα; Και γιατί βάζει το φαγητό σαν διασκέδαση πάνω από όλες τις άλλες;

Μαζί του ανακαλύπτουμε και το Fischer Experience Walk, την ενέργεια της Fischer που καλεί το κοινό να μπει στο microsite της ενέργειας και να δηλώσει συμμετοχή για να κερδίσει μοναδικές εμπειρίες. Μιας και η Fischer δεν είναι μία μπίρα αλλά μία αφορμή για εμπειρίες.

Για τις προτάσεις της εβδομάδας ταξιδεύουμε στα νησιά μας με πρώτους προορισμούς την Τζια, την Κύθνο και την Κέρκυρα.

Το «Αξίζει να το φας» αυτή την εβδομάδα φέρνει μαι τορτίγια στο προσκήνιο, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις.


Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα o @Ryanmichaelcarter, παίζει με λεμόνια, πορτοκάλια και τα νεύρα μας που δεν μπορούμε να πάρουμε μια μπουκιά από την οθόνη.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.

Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Exit mobile version