
Ο Άρης Βεζενές, το whole animal butchery και μια ζωή στο Μεγανήσι
- 21 ΜΑΙ 2025
Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko και τον Νίκο Παπαγγελή, τον Μάριο Αθανασίου, τη Νάντια Μπουλέ, την Κατερίνα Σαλακά και τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Τσούλη και τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τη Μάγκυ Ταμπακάκη και τον Κοσμά Κουμιανό και τον Δημήτρη Μωυσιάδη και τη Χριστίνα Κοντοβά και τη Μαίρη Ρετσίνα και τον Αντώνη Δρακουλαράκο, τη Μαρία Λουίζα Βούρου, τον Βασίλη Σπόρο, τον Τάσο Ιορδανίδη, τη Μαρίνα Κουταρέλλη, και τον Μάνο Ζουρνατζή, ήρθε η ώρα για τον Άρη Βεζενέ.
Τι έφερε πριν από 17 χρόνια στην ελληνική γαστρονομία; Γιατί το γύρισε στην ιαπωνική κουζίνα; Και τι τον έφερε να αναζητά ένα concept σαν το Μανάρι; Ακόμα, 2 ωραίες προτάσεις για ψάρι, μία κορεάτικη συνταγή που αξίζει να φας και ένα γαλακτομπούρεκο από την Κυπαρρισία με αγάπη.
Στις προτάσεις της εβδομάδας το Ακρογιάλι, ένα ταβερνάκι πάνω στο κύμα στις Σπέτσες, αλλά και άλλο ένα με το όνομα Κάβος στα Ίσθμια, στην Κόρινθο.
«Το μήνυμα του κοινού» αυτή την εβδομάδα ήρθε για πρώτη φορά έναν χρόνο πριν, που πρότεινε γαλακτομπούρεκο από την Κυπαρισσία. Ήρθε δεύτερη φορά το προηγούμενο σαββατοκύριακο και έτσι όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν μόνο στο Serano. Στο «Αξίζει να το φας» αυτή την εβδομάδα, κίμτσι, που θα λατρέψεις τόσο να το φας όσο και να το φτιάξεις.
Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα o @ryanmichaelcarter, που δίνει πολλή προσοχή στα “τριγύρω”, δηλαδή στα συνοδευτικά και στις σαλάτες.
Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.
Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.