LUNCH BREAK

Η Κατερίνα Στικούδη, το απαντητικό F.A.M.E και το καλοκαίρι της

Τι είναι καλοκαίρι για εκείνη; Γιατί το νέο της project δεν είναι τόσο εμπορικό; Ποια είναι τα αγαπημένα της καλοκαιρινά φαγητά; Γιατί δεν μαγειρεύει; Και πόσο μπορεί να τραφεί μόνο με πίτες; Ακόμα, προτάσεις για Σύρο και Αμοργό, ένας foodie to follow και μία σπανακόπιτα αλλιώς.

Μετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko και  τον Νίκο Παπαγγελή, τον Μάριο Αθανασίου, τη Νάντια Μπουλέ, την Κατερίνα Σαλακά και τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Τσούλη και τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τη Μάγκυ Ταμπακάκη και τον  Κοσμά Κουμιανό και τον Δημήτρη Μωυσιάδη και τη Χριστίνα Κοντοβά και τη Μαίρη Ρετσίνα και τον Αντώνη Δρακουλαράκο, τη Μαρία Λουίζα Βούρου, τον Βασίλη Σπόρο, τον Τάσο Ιορδανίδη, τη Μαρίνα Κουταρέλλη, τον Μάνο Ζουρνατζή, τον Άρη Βεζενέ, τον Στέλιο Παρλιάρο, τον Σταύρο Σβήγκο, τον Αντίνοο Αλμπάνη, τον Στέλιο Κουδουνάρη, τη Ρένα Μόρφη, την Άρτεμις Σπανού, και τον Νίκο Θωμά, ήρθε η ώρα για την Κατερίνα Στικούδη και το φινάλε της σεζόν.

Μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία του 6ου της άλμπουμ F.A.M.E από τη Minos EMI, A Universal Music Company, εξηγεί: Τι είναι καλοκαίρι για εκείνη; Γιατί το νέο της project δεν είναι τόσο εμπορικό; Ποια είναι τα αγαπημένα της καλοκαιρινά φαγητά; Γιατί δεν μαγειρεύει; Και πόσο μπορεί να τραφεί μόνο με πίτες; Ακόμα, προτάσεις για Σύρο και Αμοργό, ένας foodie to follow και μία σπανακόπιτα αλλιώς.

Για τις προτάσεις της εβδομάδας ταξιδεύουμε σε τρία μέρη. Πρώτη στάση στην Αμοργό για τυρόπιτα, μεζέδες και θαλασσινά. Μετά, αποβιβαζόμαστε στη Σύρο για φαγητό στον ξυλόφουρνο, κρεατικά και παγωτό. Τελευταία στάση το W στο Costa Navarino για το Chefs On Fire, μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, που πρέπει να ζήσεις.

Το «Μήνυμα του κοινού» έρχεται από “τα ξένα” και συγκεκριμένα από το Άμστερνταμ, οπότε για όσους ταξιδέψουν προς τα εκεί, έχουμε τις καλύτερες προτάσεις. Το «Αξίζει να το φας» αυτή την εβδομάδα έχουμε σπανακόπιτα με τορτίγια. Σαν την παραδοσιακή σπανακόπιτα δεν είναι, αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις αν θέλεις κάτι στα γρήγορα.

Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα o @foodwithbearhands, με mouthwatering συνταγές, που αξίζει να έχεις στο feed σου.

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.

Ακολουθήστε το OneMan στο Google News και μάθετε τις σημαντικότερες ειδήσεις.

Exit mobile version