ORIGINALS

Αμβρόσιος VS Nightking: Ποιος θα νικούσε αν έπαιζαν βρωμόξυλο;

Φτιάξαμε κάρτες με τις σούπερ δυνάμεις των δύο μονομάχων για να έχεις να συγκρίνεις αντικειμενικά.

Τα θυμάσαι τα υπερατού; Ή μάλλον, τα πρόλαβες τα υπερατού; Γιατί αν τα έχεις υπόψη σου αυτό το θέμα ίσως σου φανεί ότι έχει μία μικρή λογική (μικρή όμως, μη φανταστείς κάτι περισσότερο).

Έχουμε δύο μεγάλους αντιπάλους, με περισσότερα κοινά από όσα και οι δύο φαντάζονται, με τον Night King εμφανώς ριγμένο και μόνο στη σύγκριση με κάποιον σαν τον Αμβρόσιο, αλλά ας μην απελπίζεται από τώρα, ας περιμένει το τέλος της μάχης, όλο και κάποιο θαύμα μπορεί να συμβεί.

Εμείς θέλουμε να σε ρωτήσουμε ποιος πιστεύεις ότι θα πλάκωνε στα περισσότερα κλωτσομπουνίδια τον άλλον, αν έμπαιναν μέσα στο ρινγκ, έτοιμοι να λύσουν τις διαφορές τους τίμια και χεράτα;

Ποιος θα έβγαινε ζωντανός; Ο Night King, ο παγωμένος βασιλιάς κάθε νεκροζώντανου πέρα απ’ το Τείχος ή ο Αμβρόσιος, ο μητροπολίτης της αγάπης, της διαφορετικότητας και των ομορφότερων απειλών που έχουν ακουστεί ποτέ σε εκκλησία ή δικαστική αίθουσα;

Για να σε βοηθήσουμε και για να διασφαλίσουμε την επιστημονική εγκυρότητα της μάχης, φτιάξαμε δύο κάρτες (κατακλέμένες από το Magic: the Gathering) με τα χαρακτηριστικά, τις σούπερ δυνάμεις δηλαδή του κάθε αγαπημένου μας αντιήρωα. Τσέκαρε.

 

Και τώρα ήρθε η ώρα να ψηφίσεις. Εσύ ποιος απ’ τους δύο πιστεύεις ότι θα έριχνε τα περισσότερα σούτια στον άλλον;