Στο Bungalow 7 για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Το αγαπημένο μαγαζί της Αθηναϊκής Ριβιέρας έχει φορέσει τα γιορτινά του και σε περιμένει να γιορτάσετε μαζί.
- 13 ΔΕΚ 2024
Το αγαπημένο μαγαζί της Αθηναϊκής Ριβιέρας έχει φορέσει τα γιορτινά του και σε περιμένει να γιορτάσετε μαζί.
Αυτόν τον Δεκέμβριο, το NEW Hotel γίνεται το κέντρο της γιορτής και σε προσκαλεί να απολαύσεις τη μοναδική του ατμόσφαιρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ένα τραπέζι σε μια οικεία σάλα ή μία θέση σε μία ζεστή μπάρα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για τις εξόδους σου αυτή την περίοδο του χρόνου.
Αν επιθυμείτε να ζήσετε αξέχαστα ρεβεγιόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Novotel στην καρδιά της πόλης.
Ήρθε εκείνη η εποχή του χρόνου που λίγη πληθωρικότητα στο τραπέζι δεν βλάπτει.
Τραγανά και μελωμένα, τα μελομακάρονα έχουν την τιμητική τους τα Χριστούγεννα. Στις παρακάτω διευθύνσεις, θα βρεις τα καλύτερα της Αθήνας.
Για άλλη μια χρονιά, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά στα Divani Collection Hotels τα έχουν όλα και σε περιμένουν να γιορτάσετε μαζί.
Delta, Σπονδή και Varoulko Seaside πέρασαν με επιτυχία όλα τα στάδια της αξιολόγησης του Γαλλικού οδηγού La Liste.
Στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, τα φοβερά ψωμιά του Γιώργου Τασούλα βρίσκουν τη θέση τους στo oyster bar του Πειραιά, για ένα γιορτινό brunch.
Έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, που οι κουραμπιέδες κονταροχτυπιούνται με τα μελομακάρονα και διεκδικούν τη θέση τους στο γιορτινό τραπέζι. Ακολουθούν μερικοί από τους καλύτερους στην πόλη.
Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο master της ζαχαροπλαστικής, δημιουργεί για το Épik έναν σιμιγδαλένιο χαλβά που επαναπροσδιορίζει την παράδοση
Φύλλο που ανοίγει στο χέρι, ποιοτικό αλεύρι, αληθινό ελαιόλαδο, λίγα και καλά υλικά είναι τα προαπαιτούμενα για τις πίτες.
Από την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, γευστικά πιάτα, απρόσμενοι συνδυασμοί, ισορροπία επιρροών από τη μεσογειακή αλλά και τη διεθνή κουζίνα έρχονται στα τραπέζια του Nolan.
Στα 30 του χρόνια ανήκει στη νέα γενιά των πολλά υποσχόμενων μαγείρων και αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας που έχει στήσει ο executive chef Σταμάτης Μισομικές στο εστιατόριο που βρίσκεται στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Τα groups των παραγωγών και των καταναλωτών στο Facebook μοιάζουν με διαδικτυακές λαϊκές αγορές και προωθούν τη farm to table φιλοσοφία.