Η ουσία στο φαγητό είναι να μάθεις τι έχει μέσα το πιάτο σου
Όσο μεγαλύτερη σχέση αποκτήσουμε με το φαγητό και τη μαγειρική τόσο περισσότερο θα καταλάβουμε τι αξίζει και τι όχι.
- 17 ΦΕΒ 2025
Όσο μεγαλύτερη σχέση αποκτήσουμε με το φαγητό και τη μαγειρική τόσο περισσότερο θα καταλάβουμε τι αξίζει και τι όχι.
Το νέο καφέ – μεζεδοπωλείο της Μαρίνας Χρονά υποδέχεται τη Σταυριανή Ζερβακάκου στο πρώτο του event για μία βραδιά γευσιγνωσίας.
Η Myriam Val και ο Άγγελος Κόντος άφησαν τα Εξάρχεια για την Κερατέα και έστησαν το Symbiosis Fermented Foods, από όπου βγαίνουν νόστιμα τρόφιμα φυσικής ζύμωσης.
Στο ζαχαροπλαστείο Θ.Ε.Κ.Α. φτιάχνουν μία παραλλαγή του εκμέκ, με βάση από σιροπιασμένο καταΐφι, κρέμα και μία ανάλαφρη συνταγή πασπαλισμένη με κανέλα.
Η Αθηναϊκή Ριβιέρα γίνεται το απόλυτο σκηνικό για μια Valentine’s Day γεμάτη γεύση, ατμόσφαιρα και ρομαντισμό στο Beefbar Athens.
Τα αθηναϊκά μαγαζιά έχουν προτάσεις για όλους, ανεξάρτητα με το relationship status τους.
Πού θα βρεις εκλεκτές πραλίνες, μία από τις καλύτερες lemon pie, εξαιρετικά παραδοσιακά πεϊνιρλί αλλά και σπάνια γαλλικά τυριά στο πιο βόρειο κομμάτι του αθηναϊκού χάρτη.
Τέσσερις νόστιμες στάσεις σε τέσσερις από τις πιο γνωστές πόλεις που περνά ο σχεδόν μυθικός πια αυτοκινητόδρομος.
Τυρόπιτα, κρουασάν, smoothie, γιαούρτι με μέλι, ό,τι κι αν λαχταράς για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, θα το βρεις στις παρακάτω διευθύνσεις (στην καλύτερη εκδοχή του).
Στις θεματικές μαγειρικές βραδιές που διοργανώνονται πια άνευ προηγουμένου, οι σεφ των εστιατορίων προσκαλούν συναδέλφους στις μπριγάδες τους.
Πραλίνες που λιώνουν στο στόμα, τρουφάκια με ιδιαίτερες γεμίσεις, σοκολάτα με αρωματικό λικέρ και βραχάκια από επτά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας.
Από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τα προάστια για χοιρινή ή μοσχαρίσια, οι μάστερ του είδους έχουν πολλά να προτείνουν.
VeriTable, Oinoscent και Aleria για την επόμενη έξοδό σου όταν θέλεις να μυηθείς στον κόσμο του κρασιού.
Από τον βασιλιά Λουδοβίκο XV και τους γλεντζέδες στα καμπαρέ του Παρισιού στο σήμερα, η κρεμμυδόσουπα παραμένει ένα νόστιμο φαγητό που σε χορταίνει και σε γεμίζει ζεστασιά.
Η Φαίδρα Μαυροειδή-Σβανά και ο Φίλιππος Αλεξίου φτιάχνουν κάθε Σάββατο ένα μικρό comfort μενού με ολόφρεσκα υλικά.