Ανάποδο τσιγάρισμα: Η μέθοδος ψησίματος για το πιο ζουμερό κρέας
Το ανάποδο τσιγάρισμα είναι μια μέθοδος ψησίματος μπριζόλας που θα εξασφαλίσει το απόλυτο γευστικό αποτέλεσμα.
- 21 ΙΑΝ 2021
Το ανάποδο τσιγάρισμα είναι μια μέθοδος ψησίματος μπριζόλας που θα εξασφαλίσει το απόλυτο γευστικό αποτέλεσμα.
5 εστιατόρια delivered by efood, που καταρρίπτουν το μύθο ότι όταν παραγγέλνεις κάνεις cheat από την προσεγμένη διατροφή σου.
Από το ψωμάκι μέχρι το αλατοπίπερο κι από τον κιμά μέχρι και το ψήσιμο, αυτά είναι τα σημεία που θα σου δείχνουν πάντα το πιο νόστιμο.
Τα κόλπα των διάσημων σεφ της Ιταλίας που μπορείς να τα αντιγράψεις και στην κουζίνα σου.
Η μπύρα που λειτούργησε ως φάρμακο και παρηγοριά πριν τον θάνατο για εξερευνητές της Ανταρκτικής κι επέζησε μέχρι σήμερα.
Ένα classic cocktail με σήμα τον γάιδαρο που δε γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά στην Αμερική και συμπληρώνει τα 80 χρόνια ζωής.
Η φιλοσοφία πίσω από το διατροφικό Yin και Yang, που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινότητά σου.
Πόσο πρέπει να πίνει την ημέρα για να μην διαλύσεις τα νεύρα και τον οργανισμό σου.
Αφού δεν μπορείς να γευτείς τα αγαπημένα σου πιάτα έξω, έρχονται αυτά σπίτι σου delivered by efood.
Το καστανό ρύζι παρουσιάζεται συχνά ως πιο θρεπτικό από το λευκό, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.
Tο διάσημο παγωτό των ’90s κάνει δυναμικό comeback και μοιάζει πάλι έτοιμο να ζήσει ημέρες δόξας.
O βασιλιάς των αποσταγμάτων έχει μερικά θρυλικά και πεντανόστιμα cocktails να σου προσφέρει.
Φτιάξε μόνος σου την πιο αμαρτωλή συνταγή που ξεπήδησε ποτέ από ανθρώπινο τηγάνι.
Το φαγητό που είχες λατρέψει στα lunch breaks του γραφείου, πλέον έρχεται στην πόρτα του σπιτιού σου delivered by efood.