Αριστέα Ρέλλου, τι σε εμπνέει για τα foodie σκίτσα σου;
Γνωρίζοντας τη food illustrator δημιουργό του @monakrive μέσα από μία γευστική χαρτογράφηση.
- 7 ΑΠΡ 2021
Γνωρίζοντας τη food illustrator δημιουργό του @monakrive μέσα από μία γευστική χαρτογράφηση.
Μία πρώτη εικόνα από το άνοιγμα της εστίασης στο Μεγάλο Μήλο που ίσως -σε λίγο καιρό- να δούμε και στην Αθήνα.
Η ιστορία πίσω από την περίφημη Τάρτα Φιστίκι και μία συζήτηση με τον pastry chef-δημιουργό της.
Grass-Fed και Corn-Fed Beef. Το τι τρώει το ζώο έχει να κάνει τόσο με τη γεύση όσο και με την υφή του κρέατος που τρώμε. Αυτές είναι οι διαφορές τους.
Μία περίεργη ιστορία προέλευσης και η εγχώρια μανία για τη σούπα με noodles.
Μιλήσαμε με τον Θοδωρή Αναγνώστου για να μας λύσει όλες τις απορίες για το αγαπημένο μας ποτό.
Πρωινό στο χέρι, το καλύτερο σάντουιτς, ένα ελαφρύ μεσημεριανό στο όρθιο και βραδινό al fresco για τη βόλτα σου στην πόλη.
Το τηγανητό νερό έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 2016 και τώρα το διαδίκτυο τρελαίνεται ξανά.
Όταν ένας αγνός foodie γίνεται τόσο καλός στην τέχνη του burger που βλέπει τους φίλους του να κάνουν ουρές για να το απολαύσουν.
To efood σου φέρνει delivery-έκπληξη χωρίς να χρειαστεί να διαλέξεις εσύ!
Οι ιστορίες περί τοξικής και ρατσιστικής κουλτούρας στο περιοδικό μεταφέρονται στη μικρή οθόνη μέσα από μία κωμική σειρά.
Το food technology σε μία πρώτη ανάγνωση.
Μία ακόμα κοινωνική κουζίνα από τον διάσημο chef, ανοίγει τις πόρτες της το φθινόπωρο στο Χάρλεμ.
Dry aged μοσχαρίσιο κρέας, χειροποίητο potato bun και βιολογικά υλικά στο νέο street food που άνοιξε στο Κολωνάκι.
Tο pop-up project από την ομάδα του Poké Hawaiian Sushi βάζει τη δική του πινελιά στα ιαπωνικά σάντουιτς.