Hafu, το νέο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά φέρνει πίσω τα πιάτα που αγαπήσαμε
Πρόκειται για μια γαστρονομική επιστροφή σε πιάτα που αγαπήσαμε, δίπλα στο Tanpopo, το street food εστιατόριο του σεφ.
- 24 ΙΟΥΝ 2025
Πρόκειται για μια γαστρονομική επιστροφή σε πιάτα που αγαπήσαμε, δίπλα στο Tanpopo, το street food εστιατόριο του σεφ.
Στη νέα καντίνα στο Γκάζι, ο Αντρέας Κιλτσικσής (Feyrouz) συμπράττει μαγειρικά με τον Βασίλη Χαμάμ (Poster, Θεσσαλονίκη) και το αποτέλεσμα είναι νόστιμο και ουσιαστικό.
Στο Motiv, μια μικρή αλλά στιβαρή κοιτίδα δημιουργικότητας και νοστιμιάς, η Παρασκευή Τριανταφύλλου φτιάχνει από αφράτα maritozzi και buns με λεμόνι μέχρι παχουλά μπισκότα και φίνες μαντλέν.
Από την ενυδάτωση μέχρι την αποτοξίνωση και την ενίσχυση της υγείας, η πόλη προσφέρει πολλές νόστιμες και ποιοτικές επιλογές για να γεμίσεις ενέργεια και δροσιά με κάθε γουλιά.
Τα πιο όμορφα μέρη για ποτό στο χέρι και μουσικές που αγαπάμε.
Η σεφ Αγάπη Μιχελή και η δημοσιογράφος Δέσποινα Τριβόλη προσπαθούν να δώσουν μια απάντηση για το τι θα θυμούνται τα παιδιά στο μέλλον ως μαμαδίστικη γεύση.
Υπάρχουν ακόμα επιλογές στις αθηναϊκές συνοικίες που δεν απαιτούν να βγεις εκτός budget ή κάνεις κράτηση εβδομάδες πριν.
Απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας γλυκά σε πιάτο, στα τραπέζια των ζαχαροπλαστείων.
Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα λαχταριστό σάντουιτς όταν θέλεις να αποφύγεις τα ζεστά πιάτα.
Λίγα λόγια για το μικρό γαστριμαργικό διαμάντι που βρίσκεται στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.
Είναι καιρός, ίσως, να επανεξετάσουμε τις έννοιες που χρησιμοποιούμε και να αποδομήσουμε εκείνες που – παρά τον ελκυστικό τους χαρακτήρα – δεν απαντούν πια στις ανάγκες μας.
Τα παραδοσιακά καφενεία, με την απλότητα και την αυθεντικότητά τους, λειτουργούν ως ζωντανά μνημεία της καθημερινής ζωής.
5 πολυσυζητημένα εστιατόρια της Αθήνας, μαζί με τους δημιουργούς τους, κάνουν απόβαση στο νησί για πέντε ξεχωριστές βραδιές στο Minos Beach Art Hotel.
Από το brunch μέχρι τις τελευταίες γουλιές από ένα aperol spritz, κάθε στιγμή εδώ είναι προσεγμένη, αυθεντική, με ρίζες στην ιταλική παράδοση.
Βρεθήκαμε με τον μάγειρα, λίγο πριν ανοίξει το νέο του μαγαζί στη Φωκίωνος Νέγρη, που θα θυμίζει ένα τραπέζι για φίλους, από την Κρήτη ως τη Χώρα των Βάσκων.