ORIGINALS

Αυτό είναι με διαφορά το πιο γυμνό φεστιβάλ στον κόσμο

Το 'Burning Man' ολοκληρώθηκε μετά από μια εβδομάδα μουσικής, σκόνης και πολύ γυμνού.

Το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά η εποχή των φεστιβάλ σε ολόκληρο τον πλανήτη, όμως υπάρχει ένα συγκεκριμένο φεστιβάλ, το οποίο δεν μοιάζει καθόλου με τα υπόλοιπα.

Το “Burning Man”, πραγματοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην έρημο Black Rock της Nevada, σε μια προσωρινή κοινότητα που ονομάζεται “Black Rock City”. Στόχος του, η εξερεύνηση διαφόρων μορφών καλλιτεχνικής αυτό-έκφρασης, με όχημα τη μουσική, τη γλυπτική, την performance κι άλλες μορφές τέχνης, παραδοσιακής και μοντέρνας.

Για να μην σε μπερδεύουμε και σε κουράζουμε με αναλύσεις, φαντάσου μπόλικο νέο και δημιουργικό κόσμο, να ζει σε μια αυτοσχέδια κοινότητα στην έρημο, σε ένα σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο απ’ το σύμπαν του “Mad Max”, με μπόλικη ελευθερία, χαλαρή διάθεση και δημιουργική ανησυχία. Α, και πολλές, όμορφες και γυμνές γυναίκες.

 

Α, ήταν εκεί κι η Cara:

Εκτός από ωραίες γυναίκες, είχε και ποδήλατα, μουσική, παράξενα ντυσίματα και ακόμα πιο παράξενα έργα τέχνης:

 

Για να μην μας λες και ψεύτες, ιδού το “Mad Max” σκηνικό:

Και για το τέλος, ο λόγος που το φέστιβαλ (το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1986 στο Σαν Φρανσίσκο) ονομάζεται “Burning Man”. Το κάψιμο του “Man”, της ξύλινης φιγούρας, το βράδυ του Σαββάτου κάθε φεστιβάλ.

Άντε, και του χρόνου!