Αυτός είναι, ίσως, ο πιο θλιβερός τρόπος για να γνωρίσεις ένα κορίτσι - Onefun - Onefun
 

Αυτός είναι, ίσως, ο πιο θλιβερός τρόπος για να γνωρίσεις ένα κορίτσι

Η απόλυτη ειλικρίνεια στο Tinder μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ.
SHARES

Δεν είναι κακό να έχεις λογαριασμό στο Tinder. Είχαμε κι εμείς άλλωστε. Το θέμα είναι, αφού μπήκες στη διαδικασία να φτιάξεις έναν, να τον κάνεις με όσο καλύτερο τρόπο μπορείς για να πετύχεις το στόχο σου, που για να μπήκες στο Tinder δεν είναι άλλος από το να βρεις ερωτικό παρτενέρ.

Ο Dustin, όταν έφτιαξε το δικό του λογαριασμό, αποφάσισε πως το μεγαλύτερο του προσόν ήταν η ειλικρίνεια και είπε να διδάξει σε όλο το Tinder πως είναι να είσαι ειλικρινής με τον πιο θλιβερό τρόπο που υπάρχει εκεί έξω.

Μεταφράζω κομμάτι του βιογραφικό του στο Tinder, γιατί είναι αμαρτία να μην υπάρχει και στα ελληνικά: ''(...) Μπορεί να είμαι 21 ετών, αλλά η κοινωνική μου ζωή είναι αντίστοιχη με ενός 40άρη'' και ''αν δεν σε εντυπωσιάσει το αμάξι μου, δεν πρόκειται να εντυπωσιαστείς ούτε από την προσωπικότητά μου (...)''.

Αν κάποια στιγμή ο Dustin, ξεμείνει από δουλειά θα του πρότεινα να ασχοληθεί με τις πωλήσεις. Το έχει ο άνθρωπος!

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

 

Ο πόλεμος είναι θέμα ημερών

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Πρέπει να ήταν η τελευταία φορά που ρίσκαρε τόσο στη ζωή του. Ή τουλάχιστον έτσι του το είχαν παρουσιάσει. Ήταν Φεβρουάριος του 1996, λίγες μέρες μετά τα Ίμια.

Photos

Η υποψηφιότητα Όσκαρ του 'Mudbound' μέσα από εικόνες

Η Rachel Morrison ('Black Panther') έγινε η πρώτη γυναίκα που προτείνεται για Όσκαρ Φωτογραφίας, για το 'Mudbound: Δάκρυα στο Μισισιπή'. Η ταινία βγαίνει σήμερα στις αίθουσες από την Feelgood κι εδώ ακολουθούν 20 λόγοι για τους οποίους αξίζει να τη δεις στο σινεμά. Είναι άξιος απόγονος της υποψηφιότητας του 'Moonlight' αλλά μετά το 'Moonlight', τι; Και φέτος τα Όσκαρ παίζουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Κάνε προθέρμανση για την τελετή που έρχεται στις 4 Μαρτίου, μέσα από το οσκαρικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.