Δεν είναι τρολιά, πλέον υπάρχει 'Μουσείο Αποτυχίας'

Και σε αντίθεση με αυτό που νομίζεις, είναι τρομερά χρήσιμο και για καλό σκοπό.
SHARES

Η τεχνολογία τις τελευταίες δεκαετίες κάνει άλματα και τα επιτεύγματα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη ξεπηδούν καθημερινά και μας αναγκάζουν να τα θαυμάσουμε και να τα χειροκροτήσουμε.

Για να φτάσουμε όμως να χρησιμοποιήσουμε και στη συνέχεια να υμνήσουμε μια καινοτόμο συσκευή, πρέπει πρώτα κάποιοι να αποτύχουν, να μάθουν από τα λάθη τους και να επιστρέψουν δυναμικά για να πετύχουν το σωστό αποτέλεσμα που ονειρεύονταν εξαρχής.

Όσοι βρίσκονται στην πλευρά του πελάτη-καταναλωτή, συνήθως δεν μαθαίνουν ποτέ για τις αποτυχίες αυτές, αντίθετα χαίρονται κατευθείαν το τελικό, επιτυχημένο αποτέλεσμα. Όχι πια.

Το 'Μουσείο Αποτυχίας', αποτελεί μια συλλογή αποτυχημένων τεχνολογικών καινοτομιών, ώστε να μάθει όλος ο κόσμος από τα λάθη των ειδικών και να μπορέσει να καταλάβει τις δυσκολίες μέχρι την επιτυχημένη ολοκλήρωση ενός πρότζεκτ.

Η συλλογή, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Σουηδία και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τη Γερμανία, την Ολλανδία, τις Η.Π.Α. και την Τουρκία και περιλαμβάνει 60 αποτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες από ολόκληρο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τα γυαλιά της Google, μία κάμερα της Kodak και τα Lego Fiber Optics.

Καλύτερα να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων, παρά από τα δικά σου, εδώ που τα λέμε.

Share
Follow
 

Best of Network

O Χοσέ Μάρι έγινε body builder

Ξεχάστε τον Χοσέ Μάρι που θυμάστε με τη φανέλα των Ατλέτικο, Βιγιαρεάλ και Μίλαν. Ο Ισπανός πρώην επιθετικός το έχει ρίξει στο body building. Ιδού τα αποτελέσματα. (photos)

 

Ζητείται δουλειά πάνω από τη γη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Είχε πολλαπλασιάσει την νύχτα του. Όλος ο κόσμος είχε δέκα ώρες νύχτα, εκείνος είχε δέκα πέντε. Δεν γίνεται να μην σου κάνει κάτι αυτό. Δεν ήξερε τι, αλλά κάτι, σίγουρα.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.