Κι όμως, ο Tyrion ήταν μέλος πανκ μπάντας

Κολαστήριον τα live τους.
SHARES

Φαντάζομαι πως αν δεν αναγνωρίζεις τον Tyrion Lannister, κατά κόσμον Peter Dinklage, μάλλον μόλις σε ξέβρασε το κύμα από κάποιο ερημονήσι. Καλώς ήρθες στον πολιτισμό, σου δίνουμε λίγη ώρα να εξοικειωθείς και τα λέμε αργότερα.

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, είτε βλέπουμε Game of Thrones είτε όχι, ξέρουμε ποιος είναι ο κύριος. Μερικοί πιο μυημένοι, πιθανώς να ήξεραν τον γεννημένο στο New Jersey ηθοποιό ακόμη και πριν τη σειρά που τον εκτόξευσε, αφού στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως το 'Elf', το 'X-Men' και το 'Death at a Funeral' αλλά και σε σειρές όπως το 'Nip/Tuck', το '30 Rock' και το 'Oz'.

Αυτό όμως που πιθανότατα κανένας δεν γνωρίζει είναι μία πληροφορία που αποκάλυψε ο ίδιος ο Dinklage μιλώντας στο Playboy. Ο Tyrion Lannister του 'GoT' λοιπόν, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, υπήρξε μέλος μιας πανκ μπάντας ονόματι Whizzy, ή πιο συγκεκριμένα, μιας πανκ-φανκ-ραπ μπάντας(!) με έδρα τη Νέα Υόρκη.

"Δίναμε συναυλία στο CBGB και χοροπηδούσα πάνω στη σκηνή όταν έκοψα το κεφάλι μου. Ήμουν σαν τον Sid Vicious, αιμορραγούσα σε όλη τη σκηνή, το αίμα πήγαινε παντού. Πήρα  μια βρώμικη χαρτοπετσέτα από το μπαρ, έδεσα την πληγή και συνέχισα", θυμήθηκε ο Dinklage και συνέχισε στο ίδιο πανκ κλίμα:

"Καπνίζαμε και πίναμε στη σκηνή και μια φορά ο μπασίστας μας λιποθύμησε. Δεν μας ένοιαζε πολύ η ασφάλειά μας τότε, ήμασταν απ' αυτές τις μπάντες".

Όποιος είχε δει το 'Game of Thrones: The Musical' πάντως, κάτι πρέπει να είχε ψιλιαστεί:

Πηγή: Esquire

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Δημόσιος καυγάς για Πικέ - Σακίρα

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα καυγάδισαν δημόσια και μπροστά στους γιους τους, "φουντώνοντας" τις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται πολύ κοντά στον χωρισμό.

 

Ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν είναι πως δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά να... δεν θα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν. Και όχι πως δεν πήγαινα σε όλες τις πορείες στο Πανεπιστήμιο, σε όλες πήγαινα, αλλά να.... πάντα πίστευα πως το κάναμε με τον τρόπο των αγοριών.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.