ORIGINALS

Με αυτό το γραφείο τελετών πεθαίνουμε στο γέλιο

Τα social media των Τελετών Μπούκουρα είναι το -μαύρο- χιούμορ στα καλύτερά του.

Οι “Τελεταί Μπούκουρας” δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Ο δημιουργός της σελίδας, Αλκίνοος Μπούκουρας, τρολάρει το ελληνικό ίντερνετ εδώ και καιρό, αποτελώντας τον καλύτερο εκπρόσωπο του μαύρου χιούμορ εκεί έξω.

Γιατί ο θάνατος σίγουρα δεν είναι ωραίο πράγμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και λίγη πλάκα μαζί του.

Με αφορμή λοιπόν το επικό ποστ του Μπούκουρα για το Pokemon Go, το οποίο έδειξε ότι η σελίδα εκτός από φέρετρα και στέφανα, πιάνει και τον παλμό της επικαιρότητας, είπαμε να βρούμε και να παρουσιάσουμε μερικά απ’ τα καλύτερα ποστ που μας έχει χαρίσει.

 

Καλή απόλαυση και ζωή σε μας.

Η ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και μια πετσέτα σε σχήμα φέρετρου είναι σίγουρα το “must” του καλοκαιριού. Το μαύρο χρώμα τραβάει τον ήλιο, οπότε είναι ιδανική και για μαύρισμα. “Sun να μην πέρασε μια μέρα”.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ

Τελικά δεν τυφλώνει απλά, πάντως σίγουρα μας φέρνει πιο κοντά με τον Μπούκουρα.

 

Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ

Στις “Τελεταί Μπούκουρας” σκέφτονται πάντα σαν πελάτες. Δηλαδή σαν νεκροί. Βέβαια, γιατί όχι δηλαδή;

ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ

ΜοιΡολόι. Πολύ πολύ δυνατό. Εύγε. (Δεν θα το αγόραζα)

 

“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ”

Το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε, αλλά με τη διευκρίνιση ότι τα παρακάτω εντόσθια δεν ανήκουν σε κάποιον πελάτη κι ότι απλά αποτελούν τα υλικά για μαγειρίτσα, με έπιασε νευρικό γέλιο.

 

“ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ”

Επιτάφιος, λουλούδια, στεναχώρια, εκκλησία, ε τι πιο λογικό από ένα γραφείο τελετών να δει αυτές τις εικόνες και να ευχηθεί “Και στα δικά σας”. Τίμιο.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ

Έλα όλοι σιχαινόμαστε τις Δευτέρες. Αν χρειαστείς όμως τις υπηρεσίες των “Τελεταί Μπούκουρας”, σημαίνει ότι τέλος οι Δευτέρες για σένα. Ααααπ. Εντάξει τέρμα κι οι Τρίτες κι οι Τετάρτες και τα Σαββατοκύριακα, όμως το σημαντικό είναι ότι “και τέρμα οι Δευτέρες“. Win.

 

ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΦΕΡΕΤΡΟ!!!!11

Δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν ένα σοβαρό γραφείο τελετών να μην προσφέρει και δώρα στους πιστούς πελάτες του (όσο πιστός μπορεί να είναι κάποιος που δεν μπορεί να δεχτεί τη συγκεκριμένη υπηρεσία παραπάνω από μία φορά, ΟΚ).

Δώρο λοιπόν ένα φέρετρο με τη γαλανόλευκη απ’ τον πολυτάλαντο make-up artist του γραφείου. Το λιγουρεύεστε;

ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ

Αγίου Βαλεντίνου κι οι “Τελεταί Μπούκουρα” είναι πιστές στο κλίμα των ημερών με ένα άκρως ρομαντικό ποστ, που κάνει και ρίμα. Αμέ.

BOB ROSS

Και τώρα, ένα μικρό χαρούμενο φέρετρο με την πινελιά του Bob Ross.

Bonus: Το pun με τη χήρα και τη χείρα. Κλαπ, κλαπ, κλαπ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ AARON RAMSEY

Ο Aaron Ramsey, ο επίσημος άγγελος του θανάτου για τις διασημότητες, αυτός που όποτε σκοράρει ο Χάρος χαμογελά, μοιάζει ολοκληρωμένος με τις “Τελεταί Μπούκουρας” στη φανέλα.

ΚΑΝΕΝΑ IPHONE

Το un-boxing του iPhone και άλλων συσκευών είναι πολύ mainstream. Το σωστό το un-boxing γίνεται 3 χρόνια μετά.

ΌΣΚΑΡ ΤΟΥΡΤΑΣ

Όχι αλήθεια, έχεις δει ποτέ πιο αληθοφανή τούρτα; Κάποιος “έσκαψε βαθιά” για την κατασκευάσει.