ORIGINALS

Τα 10 πράγματα που βαριούνται όλοι οι άντρες

Ψήφισε κι εσύ τι σε κάνει να χασμουριέσαι ελεεινά.

Οι άνδρες είμαστε πολύ διαφορετικοί μεταξύ μας σε αυτή τη ζωή. Ο ένας άσπρο, ο άλλος μαύρο. Επειδή, λοιπόν, οι απόψεις διίστανται, είπαμε να δώσουμε τουλάχιστον μία σαφή απάντηση σε ένα ερώτημα που μας βασανίζει εδώ στο γραφείο πολύ καιρό.

Τι είναι αυτό που κάνει έναν άντρα να χασμουριέται ελεεινά;

Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε το λόγο στο λαό. Να κάνουμε ένα poll με 10 πράγματα που συνήθως βαριούνται οι άντρες και να αφήσουμε εσάς να αποφασίσετε τον “Βασιλιά των Βαρετών Πραγμάτων”. Είναι τα ψώνια; Τα updates στο κινητό; Τα Windows που αρχίζουν την ενημέρωση και τελειώνουν μετά από 4 μέρες κολλημένα στο 30%; Τι είναι αυτό που κάνει έναν άνδρα να βαριέται απελπιστικά πολύ;

Η αλήθεια είναι ότι βαριόμαστε πολλά (και μπράβο μας), αλλά ο καθένας από εμάς έχει κάτι που το ξεχωρίζει, κάτι που το βάζει πολύ ψηλά στη λίστα. Αυτό για το οποίο πάντα προειδοποιούμε την καινούργια μας σχέση, λέγοντάς της “κάνουμε ό, τι θες, αλλά όχι αυτό. Σε παρακαλώ. ΤΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ”.

Αυτό που το αναβάλλουμε συνέχεια μέχρι η απελπιστική κατάσταση να μας αναγκάσει να το κάνουμε, όπως είναι πχ για κάποιους το κούρεμα. Υπάρχουν άνθρωποι που αν δεν αρχίσουν να μοιάζουν με αυστραλοπίθηκο δεν πάνε στο κομμωτήριο, πώς να το κάνουμε τώρα;

Επειδή, λοιπόν, οι απόψεις διίστανται, κάναμε αυτό το poll με 10 πράγματα που συνήθως βαριούνται οι άντρες και αφήσαμε εσάς να αποφασίσετε ποιο θα βρεθεί στην κορυφή της λίστας. Κι εσείς ανταποκριθήκατε. Ψηφίσατε, το βγάλατε από μέσα σας και όπου να ‘ναι τα αποτελέσματα του πιο βαρετού poll όλων των εποχών θα ανακοινωθούν για να λάμψει η αλήθεια.

Γιατί εδώ λέμε μόνο αλήθειες, όσο κι αν τις βαριόμαστε.