Ανανέωση σπιτιού και διάθεσης από τα Praktiker

Ο νέος κατάλογος είναι πλέον διαθέσιμος και σε "ψήνει" άσχημα να κάνει αυτό που αναβάλεις εδώ και τόσους μήνες: Την ανακαίνιση του χώρου σου.
SHARES

Στον κατάλογο Ανακαίνισης Praktiker 2015 που ισχύει έως τις 30 Μαΐου, παρουσιάζονται όλα τα νέα προϊόντα για την ανανέωση του μπάνιου και του πατώματος σε ανταγωνιστικές τιμές. Αναλυτικότερα, ο κατάλογος περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα προτάσεων σε Είδη Υγιεινής & Έπιπλα Μπάνιου, Αξεσουάρ Μπάνιου, αλλά και Πλακάκια, Πατώματα, Πόρτες & Παράθυρα, Είδη Ξυλείας και Δομικά Υλικά καθώς και διάφορα βοηθητικά προϊόντα όπως σκάλες & καρότσια μεταφοράς.

Επιπλέον και παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφία της για προσφορά συνεχώς περισσότερων υπηρεσιών και οικονομικών προσφορών, η Praktiker παρέχει και Υπηρεσίες Ανακαίνισης, με πρωτότυπες λύσεις για την ανακαίνιση & τη διακόσμηση του σπιτιού. Σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία CONOUS, προσφέρει υπηρεσία διακόσμησης με €99 και ανακαίνιση ή κατασκευή σπιτιού με δώρο το μπάνιο ή δωροεπιταγή αξίας 10% επί της συνολικής δαπάνης. Ακόμη, τα Praktiker διευκολύνουν τους καταναλωτές παρέχοντας και Τεχνικές Υπηρεσίες, αφού διαθέτουν εξειδικευμένους κι έμπειρους τεχνίτες για τοποθέτηση πλακιδίων, επίπλων μπάνιου και για πολλές άλλες τεχνικές εργασίες, εξασφαλίζοντας ειδικές τιμές για τους καταναλωτές έως το τέλος Μαΐου.

Προκειμένου να εξοπλίσουν τους καταναλωτές όχι μόνο με τα κατάλληλα προϊόντα αλλά και με τις κατάλληλες γνώσεις, τα Praktiker παρέχουν και μια πληθώρα από συμβουλές & ιδέες για ανακαίνιση και μετακόμιση.

Ανανέωση εύκολα και οικονομικά με ένα πακέτο ολοκληρωμένων λύσεων από τα Praktiker.

Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas

H Praktiker Hellas, μέλος της καναδικής Fairfax Financial Holdings Limited, αποτελεί το Νo. 1 Δίκτυο καταστημάτων τεχνικού & οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, με συνολική έκταση καταστημάτων 87.000 τ.μ., 50.000 προϊόντα, και με περισσότερους από 6.000.000 πελάτες ετησίως.

Από το 1991, προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πρωτοποριακές ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Σκοπός της Praktiker είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας τους ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους, στα 14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με εξειδίκευση στον κλάδο των ιδιοκατασκευών (DIY), καθώς είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του «φτιάξ’ το μόνος σου», η Praktiker Hellas συνεργάζεται με περισσότερους από 300 προμηθευτές εκ των οποίων το 85% είναι σημαντικές εταιρίες στην Ελλάδα (παραγωγοί ή εισαγωγείς), στηρίζοντας την αγορά και την οικονομία της χώρας.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Longreads

Όλα είναι Γαύδος

Ξένος, στο νησί που δεν πάει κανείς τον χειμώνα.

Best of Network

Το Σισμίκ, ο Ανδρέας και ο υπόγειος ρόλος των Αμερικανών

Τριάντα χρόνια από την κρίση του Σισμίκ. Ο πόλεμος που κερδήθηκε χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα, οι πρωταγωνιστές και τα ντοκουμέντα. Πως απάντησε ο Ανδρέας Παπανδρέου στις προκλήσεις της Τουρκίας αλλά και στις σκοτεινές κινήσεις των Αμερικανών που στάθηκαν στο πλευρό των γειτόνων

Εντόπισε το πρώτο πρόβλημα ο Λεμονής!

Είχε ακούσει πολλά ο Λεμονής προτού αναλάβει για τρίτη φορά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Είχε ακούσει για "θέματα" με τις αντοχές και τη φυσική κατάσταση των παικτών. Είχε ακούσει για ποδοσφαιριστές που έχουν φτάσει στα όριά τους. Τι έχει εντοπίσει ο "ερυθρόλευκος" κόουτς; Του Αλέξη Βιρβίλη.

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.