PUBLI

Έχεις δοκιμάσει παγωτό τριαντάφυλλο;

Το παγωτό για το ΚΑΥΑΚ δεν σταματάει ποτέ να σχεδιάζει την επόμενη γεύση.

Το παγωτό είναι μια απόλαυση προσιτή και αγαπητή σε όλους, και όλοι έχουμε δικαίωμα να πειραματιστούμε με μια πρόταση διαφορετική από τα καθιερωμένα.

Φέτος το Kayak έχει συλλέξει όλα τα χρώματα, έχει βγει στους αγρούς διαλέγοντας ένα προς ένα τα μυρωδικά και τα πιο αρωματικά λουλούδια. Kayak the FLORAL collection ss 2015 σου προτείνει:

Παγωτό Τριαντάφυλλο με Ροδοπέταλα και παγωτό Λεβάντα. Γεύσεις μαγικές, νοσταλγικές, που εκπλήσσουν τις αισθήσεις και σας «ταξιδεύουν» σε άλλους τόπους και εποχές. Αυτές είναι οι νέες ξεχωριστές και απολαυστικές καλοκαιρινές προτάσεις γεύσεων του Kayak.

Παγωτό  τριαντάφυλλο με ροδοπέταλα. Το τριαντάφυλλο έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο λουλούδι. Έχει ταυτιστεί με τον έρωτα από τα πολύ παλιά χρόνια αφού σύμφωνα με τον μύθο δημιουργήθηκε από τα δάκρυα της θεάς Αφροδίτης για το χαμό του Άδωνη. Κρύβει μέσα στην ομορφιά του πολύτιμα συστατικά. O καρπός της αγριοτριανταφυλλιάς είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C. Βοηθάει στη θετική σκέψη, και δημιουργεί αίσθηση ευφορίας.

Λεβάντα. Θεωρείται ένα από τα πιο ευγενή φυτά – πραγματικό διαμάντι της φύσης. Είναι αρωματική, αντισηπτική, θεραπευτική. Το καλοκαίρι δίνει υπέροχα μπλε-μoβ λουλούδια, που ξεπετάγονται δίπλα σε ασημοπράσινα λογχοειδή φύλλα.

Και οι καλοκαιρινές επιλογές δεν τελειώνουν εδώ: Mango Ginger Jasmine ή Λεμόνι Βασιλικός ή Λουκούμι Τριαντάφυλλο θα σας οδηγήσουν σε ονειρεμένες γευστικές απολαύσεις γεμάτες χρώματα, αρώματα, λουλούδια και βότανα.

Αν προτιμάς μια πιο υγιεινή αλλά εύγευστη επιλογή, που θα την απολαμβάνεις παντού –στο σπίτι, με φίλους, σε κάθε εξερεύνηση μίας μοναδικής στιγμής, τότε το Kayak Greek Frozen Yogurt είναι η ιδανική επιλογή. Αποτελείται από 100% ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, φρέσκα φρούτα και καρπούς, φυτικές ίνες και βιταμίνες. Υγιεινό, φρέσκο και με χαμηλά λιπαρά, το Kayak Greek Frozen Yogurt μπορείς να το απολαύσεις σε 8 διαφορετικές απολαυστικές γεύσεις σε συσκευασίες των 500ml:

•  Bio Quinoa / Bio Κινόα 

•  Pure with Stevia / Αγνό με Στέβια 

•  Madagascar Vanilla / Βανίλια Μαδαγασκάρης 

•  Red Berries & Basil / Μούρα & Βασιλικός 

•  Honey & Sesame / Μέλι & Σουσάμι

•  Digestive Cookies / Μπισκότα Digestive 

•  Passion Fruit – Mango & Jasmin / Φρούτα του Δάσους – Μάνγκο & Γιασεμί 

•  Chocolate / Σοκολάτα 

Επίσης, το low fat και γευστικό Kayak Greek Frozen Yogurt διατίθεται και σε ξυλάκι στις γεύσεις Vanilla, Strawberry, Raspberry & Mango

Αναζήτησε και εσύ τα παγωτά Kayak σε επιλεγμένα super market και delicatessen και βρες τη γεύση που σου ταιριάζει και θα σε ταξιδέψει.