PUBLI

H Coca-Cola χορηγός στο Athens Science Festival

H Coca-Cola υποδέχτηκε το κοινό του Athens Science Festival στο δικό της περίπτερο, μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης.

Στις 26 Μαρτίου 2015, η Coca-Cola υποστήριξε το Athens Science Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ επιστήμης και καινοτομίας της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά φέτος στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, από τις 17 έως και τις 22 Μαρτίου. Η Coca-Cola είχε το δικό της χώρο μέσα στο φεστιβάλ, όπου ετοίμασε μια σειρά από συναρπαστικές, διαδραστικές ενέργειες για όλους τους επισκέπτες.

 

 Με τη βοήθεια επιστημονικής ομάδας διαιτολόγων- διατροφολόγων της ΜΚΟ «Η διατροφή του παιδιού», οι επισκέπτες περιηγήθηκαν μέσω tablets στην digital εφαρμογή “e-balance”, μαθαίνοντας χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη σημασία της ισορροπίας ανάμεσα στις θερμίδες που προσλαμβάνουμε από τη διατροφή μας και τις θερμίδες που καταναλώνουμε μέσα από τη σωματική μας δραστηριότητα. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να φορτίσουν τα κινητά τους κάνοντας πετάλι στο ειδικά διαμορφωμένο στατικό ποδήλατο. Τους ρυθμούς ανέβασε η ομάδα των AthensTrainers, η οποία παρουσίασε εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους να εντάξουμε την κίνηση στην καθημερινότητά μας, μέσα από τα ρυθμικά διαλείμματα άσκησης που πραγματοποίησε στον προαύλιο χώρο της Τεχνόπολης. Τέλος, η αγαπημένη food blogger Mamatsita, κατά κόσμον Γωγώ Παπαδιονυσίου, ετοίμασε υγιεινά και νόστιμα σνακς, απαραίτητο συστατικό μιας ισορροπημένης διατροφής.

 

Το Athens Science Festival διοργανώθηκε από τον εκπαιδευτικό οργανισμό  “Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo”,  το Βρετανικό Συμβούλιο, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, και το Βιομηχανικό  Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με πλήθος ακαδημαϊκών, ερευνητικών φορέων και εκπαιδευτικών οργανισμών.

Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500 εμπορικά σήματα και περισσότερα από 3.500 προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών (ανθρακούχων ποτών, χυμών και φρουτοποτών, εμφιαλωμένου νερού, καθώς και έτοιμου [ready-to-drink] καφέ και τσαγιού).

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για τη χάραξη στρατηγικής μάρκετινγκ των προϊόντων της και παρέχει τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής και εταιρικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων στις τρεις χώρες. Τα προϊόντα της The Coca-Cola Company που διατίθενται στην Ελλάδα είναι τα Coca-Cola,  Coca-Cola light, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero χωρίς καφεΐνη, Fanta, Powerade, Sprite, Nestea, illy issimo Caffe, illy issimo Macchiato, illy issimo Cappuccino.

Η The Coca-Cola Company δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο ως «Σύστημα», σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της (300 εμφιαλωτές παγκοσμίως), οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή / εμφιάλωση, καθώς και για την πώληση / φυσική διανομή των προϊόντων της. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η COCA-COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε., μέλος του ελληνικού πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola Hellenic, ενός από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές της εταιρείας, με παρουσία σε 28 χώρες.

Μαζί με την Coca-Cola, που αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο εμπορικό σήμα στον κόσμο, η The Coca-Cola Company εμπορεύεται 15 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των  Coca-Cola Light/Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, Vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply Georgia και Del Valle.

 

Για την The Coca-Cola Company, η ανάπτυξη βιώσιμων κοινωνιών αποτελεί συνώνυμο της βιωσιμότητάς της. Γι’ αυτό το λόγο έχει δεσμευτεί παγκοσμίως, μέσω της κοινωνικής πλατφόρμας της “LIVE POSITIVELY”, ώστε η βιωσιμότητα να είναι μέρος οποιασδήποτε δραστηριότητάς της. Η Εταιρεία επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στη βελτίωση της οικονομικής ανάπτυξης των περιοχών όπου και δραστηριοποιείται, στην προώθηση ισορροπημένου και δραστήριου τρόπου ζωής, στην προστασία του περιβάλλοντος (με έμφαση στη διαχείριση υδάτινων πόρων, την προστασία του κλίματος και την ανακύκλωση) καθώς και στη συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, που ξεπερνάει ως «Σύστημα» το 1 εκατομμύριο εργαζομένους παγκοσμίως.  Μαζί με τους εμφιαλωτές μας, συγκαταλεγόμαστε στους 10 μεγαλύτερους εργοδότες στον ιδιωτικό τομέα με περισσότερους από 700.000 εργαζομένους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την The Coca-Cola Company, παρακαλώ επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey ή ακολουθήστε μας στο Twitter.