Η  Diageo στηρίζει τους πρόσφυγες μαζί με τους 'Γιατρούς Χωρίς Σύνορα'

Η εταιρεία διοργάνωσε έρανο, δίνοντας την ευκαιρία σε εργαζόμενους και εμπορικούς συνεργάτες να προσφέρουν και διπλασίασε το ποσόν που συγκεντρώθηκε.
SHARES

Η Diageo ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ανθρωπιστική κρίση των προσφυγικών ροών από εμπόλεμες ζώνες ενεργοποιήθηκε και μέσα από το πρόγραμμα #DiageoEuropeHelps υποστήριξε την Οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» (Médecins Sans Frontières/MSF) στην κάλυψη των τεράστιων αναγκών που δημιουργεί η μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμού, μετά τον ΙΙ Παγκόσμιο πόλεμο.

Για δύο περίπου μήνες, η εταιρεία πραγματοποίησε έρανο μέσω ηλεκτρονικού κουμπαρά, ενώ παράλληλα υλοποίησε τρεις ακόμα δράσεις, προκειμένου να ενισχυθούν επιπλέον οι προσπάθειες της Οργάνωσης να στηρίξει τους πρόσφυγες στο ταξίδι τους για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διοργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο bazaar με προϊόντα του Οργανισμού αλλά και με άλλα αντικείμενα που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, μία δημοπρασία έργων τέχνης με θέμα τις μάρκες της Diageo, και τα οποία έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια από επώνυμους καλλιτέχνες. Παράλληλα ενεργοποιήθηκε το SMS Προσφοράς που έδινε τη δυνατότητα με την αποστολή ενός απλού SMS να στηριχθεί το έργο της  Οργάνωσης. 

Οι παραπάνω δράσεις υλοποιήθηκαν με την πολύ δυναμική υποστήριξη των εργαζομένων της Diageo, των εμπορικών συνεργατών αλλά και των φιλών της εταιρείας, ενώ τον ηλεκτρονικό κουμπαρά ενίσχυσαν εργαζόμενοι της Diageo από όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης, όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Η Diageo διπλασίασε το ποσό που συγκεντρώθηκε, παραδίδοντας την επιταγή των 17.500€ στους εκπροσώπους της Οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» (Médecins Sans Frontières/MSF) σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, όπου οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Γιατρό και υπεύθυνο αποστολών κ. Βεϊζη για το προσφυγικό ζήτημα.

Η Diageo δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να ενισχύει το έργο της Οργάνωσης και με τη βοήθεια  των εργαζομένων της θα αναλάβει νέες πρωτοβουλίες.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Από τις φυλακές του Πούτιν, πρωταθλητής MMA στα 40

Λάθη κάνουμε όλοι. Αυτά του Marat Balaev τον έστειλαν για δέκα χρόνια στη φυλακή. Από "επόμενος μεγάλος Ρώσος παλαιστής", έγινε παρίας, ταπεινώθηκε και τελικά, θυμήθηκε την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό του ως παιδί. Αυτή είναι η ιστορία του νέου πρωταθλητή ΜΜΑ, στην κατηγορία φτερού.

Η εποχή των απογκαλάκτικος

Η ανάλυση του ερυθρόλευκου μεταγραφικού παζλ: ο δρόμος μετά τις ανανεώσεις, ο παράγοντας ΝΒΑ, το μέλλον των "παλιών", το σενάριο με Σλούκα και ο μοναδικός ρόλος που θα αλλάξει. Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος γράφει για το καλοκαίρι του Ολυμπιακού και το ερώτημα του απογαλακτισμού που προκύπτει.

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.