Η νύχτα μέρα στο πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή, 21 Ιουνίου.
SHARES

Ημέρα 1η: Συναυλία με τον Διονύση Σαββόπουλο & Έκθεση Φωτογραφίας του Βασίλη Μακρή.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό, μέσα από ένα τετραήμερο ανοιχτών εκδηλώσεων στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, από 21 έως 24 Ιουνίου, με πολλή μουσική, φωτογραφία, τέχνη, αθλητισμό, μαγεία και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων, την Κυριακή 21 Ιουνίου, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος γεμίζει μουσική και τραγούδι, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, με μία μεγάλη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου, ενώ παράλληλα εγκαινιάζεται και η έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Μακρή, η οποία θα φιλοξενηθεί στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την Κυριακή 21 Ιουνίου, περιλαμβάνει:

*  Συναυλία Διονύση Σαββόπουλου

 

Στο Ξέφωτο, 21:00

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ανοίγει τη μεγάλη γιορτή γνωριμίας με το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, με μια συναυλία με τα τραγούδια και τις μπαλάντες του, διαχρονικά και στοχαστικά, με το αναλλοίωτο στιλ του, με εκείνο που μεταμόρφωσε το ελληνικό τραγούδι από τη δεκαετία του ’60. Μαζί του σε αυτό το μουσικό ταξίδι , εκτός από τους μόνιμους συνεργάτες του, θα είναι η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Τσιλιμπάρη και η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γεώργιου Κανδρεβιώτη. Τη συναυλία ανοίγει η Underground Youth Orchestra, μια ορχήστρα νέων σπουδαστών μουσικής, ηλικίας 10 έως 22 ετών, με διευθυντή το δημιουργό της, Κώστα Ηλιάδη.

* Έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Μακρή

 

Στα Δυτικά Μονοπάτια, από τις 18.00

Η γέννηση και η εξέλιξη του ΚΠΙΣΝ μέσα από το φακό του ειδικευμένου στην εφαρμοσμένη φωτογραφία, Βασίλη Μακρή, με πρωταγωνιστές τους πρώτους χορευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ), Μαρία Κουσουνή και Βαγγέλη Μπίκο. Χορευτικές φιγούρες στο χώμα, στο ξύλο και στο τσιμέντο, δίνουν ψυχή στο εργοτάξιο και αποτυπώνουν τη διαδρομή του από το 2013 μέχρι σήμερα, καταγράφοντας την εξέλιξη του έργου από το 2013 μέχρι σήμερα.

Για τέσσερις ημέρες το ΚΠΙΣΝ ανοίγει τις πόρτες του και το κατάφυτο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παίρνει ζωή! Έλα κι εσύ!

Χρήσιμες Πληροφορίες:

  • Δωρεάν είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις (21-24 Ιουνίου)
  • Δεν απαιτείται προεγγραφή του κοινού για τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις, με εξαίρεση τον Αγώνα Δρόμου από το Καλλιμάρμαρο στο ΚΠΙΣΝ, στις 23 Ιουνίου.
  •  Η προεγγραφή στον Αγώνα Δρόμου (23 Ιουνίου), γίνεται μέσω του ειδικού microsite http://www.snfccrun.org
  • Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις Ο Γκάρι Κασπάροφ παίζει σκάκι με τη νέα γενιά της Ελλάδας (23/06) και Ο Καραγκιόζης Οικολόγος (24/06), λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχής, θα γίνεται με δελτία προτεραιότητας. Τα δελτία  θα διανέμονται την ίδια ημέρα, στο χώρο του Πάρκου, από τις 18:30.
  •  Διατίθεται δωρεάν parking στον χώρο του Tae Kwon Do, για τη διευκόλυνση του κοινού.
  • Μικρά λεωφορεία θα αναχωρούν τακτικά από τον σταθμό μετρό Συγγρού Φιξ για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού στον χώρο των εκδηλώσεων.
  •  Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, για τις ημέρες των εκδηλώσεων, θα διαθέτει 3  εισόδους για πεζούς μόνον, επί της οδού Ευριπίδου (Καλλιθέα).

Ώρες λειτουργίας:

Κυριακή 21 Ιουνίου: 18:00 – 23:00

Δευτέρα 22 Ιουνίου: 18:00 – 06:00

Τρίτης 23 Ιουνίου: 18:00 – 06:00

Τετάρτη 24 Ιουνίου: 18:00 – 06:00

Καθώς ο χώρος είναι ακόμα υπό κατασκευή, ισχύουν κανόνες ασφαλείας (δείτε αναλυτικά: www.SNFCC.org). Επίσης, για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών, μικρών και μεγάλων, υπάρχει ένας μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στον χώρο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Ωστόσο, το προσωπικό και οι συνεργάτες του ΚΠΙΣΝ θα βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο για να παρέχουν στο κοινό οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστεί, φροντίζοντας για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και διασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία όλων των επισκεπτών. 

Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις και τη συμμετοχή μας σε αυτές, επισκεφθείτε το http://www.snfcc.org/countdown/

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Μεγάλα Κείμενα

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: 9 χρόνια που δεν μας έμαθαν τίποτα

Όποιο κι αν ήταν το νόημα που έπρεπε να κατανοηθεί μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια, είναι ισχυρή η πιθανότητα να μην έχει κατανοηθεί.

Best of Network

Mayweather: "Πληρώνω για να κάνω σεξ!"

Ο Floyd Mayweather αναφέρθηκε στην σεξουαλική του ζωή σε συνδυασμό με τα οικονομικά του. Ο "Money" παραδέχτηκε πως πληρώνει για να πέσει στο κρεβάτι με μια γυναίκα.

 

Οι άνθρωποι; Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρουν πια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ζωγράφιζα από μικρή. Είχα χέρι, λέγανε οι δασκάλες στους γονείς μου. Εκείνοι γελούσαν. Μάλλον, η μητέρα μου γελούσε. Ο πατέρας μου ούτε που το άκουγε.

Gift Calendar 2017
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.