PUBLI

Κέρδισε το MLS IQ Tab Stage 4G και κουπόνια για e-books

Το Cosmotebooks.gr και το Oneman σου προσφέρουν το ΜLS IQ Tab Stage 4G αξίας 199€ & κουπόνια αξίας 45€ για να διαβάζεις όπου κι αν είσαι τα e-books που επιθυμείς.

Με περισσότερα από 1.000.000 ξενόγλωσσα αλλά και πάνω από 7.000 ελληνικά e-books το Cosmotebooks.gr είναι το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης μέσα από την αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader και την τεράστια ποικιλία σε e-books.

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή COSMOTE Books Reader προσφέρει ευκολία στην ανάγνωση και γρήγορο downloading βιβλίων σε συσκευές Android και iOS (Smartphones και tablets).

Επιπλέον, ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλα τα e-books της προσωπικής βιβλιοθήκη, που μπορεί να τα βρει σε  οποιαδήποτε συσκευή με την λειτουργία συγχρονισμού της εφαρμογής.

Για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας e-books, το Cosmotebooks.gr προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του Oneman το tablet LS IQ Tab Stage 4G, αξίας 199€ και κουπόνια αξίας 45€ για την αγορά e-books από το Cosmotebooks.gr.

Mε οθόνη 10.1” IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή Quad Core 1.0 GHz Και λογισμικό 5.1 Lollipop του Android, το MLS IQ Tab Stage 4G προσφέρει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, για να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του. Με δύο κάμερες υψηλής ανάλυσης, 8MP στο πίσω μέρος και 3.2 MP στο μπροστινό, το MLS IQ Tab Stage 4G σας επιτρέπει να κρατήσετε όλες τις όμορφες στιγμές.

Μαζί με το MLS IQ Tab Stage 4G, μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας e-books από το Cosmotebooks.gr!

Στο Cosmotebooks.gr οι αγορές των e-books γίνονται από τον υπολογιστή, το Tablet ή το Smartphone, εύκολα και γρήγορα (με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal).

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής εδώ.