PUBLI

Με ένα μεγάλο street party γιόρτασε η Heineken την αποκάλυψη του «Μωσαϊκού της Αθήνας»

Το πρωτοποριακό art installation από τους Αθηναίους για την Αθήνα βρίσκεται στο Γκάζι και αποτελείται από περισσότερες από 4.000 ψηφίδες!

Περισσότερα από 1.200 άτομα γιόρτασαν με την Heineken την αποκάλυψη του «Μωσαϊκού της Αθήνας» στο Γκάζι. Το Μωσαϊκό, που βρίσκεται επί της οδού Γαργηττίων 30, στον εξωτερικό τοίχο του εστιατορίου-μπαρ Gazi College, κατασκευάστηκε με περισσότερες από 4.000 ψηφίδες στις οποίες κάτοικοι της πόλης αποτύπωσαν «τι είναι αυτό που δεν θα άλλαζαν στην Αθήνα».

Το μεγάλο πάρτι για την αποκάλυψη του Μωσαϊκού ξεκίνησε με την Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου να δίνουν τον παλμό και να ξεσηκώνουν το κοινό. Λίγο αργότερα, η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κυρία Αμαλία Ζέππου, έκανε τα αποκαλυπτήρια του έργου, που θα μας θυμίζει κάθε μέρα όλα όσα κάνουν την Αθήνα μοναδική.

 

Μουσική από τον DJ MCD και τους ΜΟΚΑ Band, ειδικά χορευτικά acts, ομάδες με GoPro cameras για άψογες selfies και φυσικά παγωμένη Heineken για όλους, έκαναν τη βραδιά στο Γκάζι ξεχωριστή!

Το Μωσαϊκό της Αθήνας είναι πλέον γεγονός. Ένα νέο σημείο αναφοράς για την πόλη!

Εσείς βρήκατε την ψηφίδα σας;

Open your World – #openathens #athensmosaic

Tη δημιουργική ιδέα και την επιμέλεια της καμπάνιας είχε η εταιρεία Isobar, ενώ την οργάνωση και την εκτέλεση παραγωγής του Μωσαϊκού ανέλαβε η εταιρεία Multitrab.