Τα PLANET Fitness and More γιορτάζουν την αγάπη σου για τη γυμναστική με μια μεγάλη προσφορά

Μια ετήσια συνδρομή των 169€ στα δύο και δώρο οι εγγραφές!
SHARES

Το μόνο που χρειάζεται κάποιος να κάνει για να επωφεληθεί της προσφοράς είναι να πάει στο club της περιοχής του για να πραγματοποιήσει αγορά συνδρομής μαζί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο, έναν φίλο, μία φίλη, τη μαμά ή την γιαγιά, τον σύντροφο του... αρκεί και οι δύο να μοιράζονται την ίδια αγάπη για την γυμναστική.

Έτσι, λοιπόν, αποκλειστικά μέχρι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όσοι επισκεφτούν τα PLANET Fitness and More για αγορά διπλής ετήσιας συνδρομής, θα το κάνουν στην μοναδική τιμή των 89€ ο καθένας και χωρίς κόστος εγγραφής.

Τα κύριο στοιχείο της πολιτικής των PLANET Fitness and More είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, στο πλαίσιο ενός γενικότερου οράματος να ενταχθεί η γυμναστική στην καθημερινότητα κάθε Έλληνα, σε μια εποχή όπου η ανάγκη να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

 

Τάξεις yoga, pilates, orthosomia, tumbaο. Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά, αερόβια. Όποια  και αν είναι η διάθεσή σας ή οι προσωπικοί σας στόχοι, στα clubs PLANET Fitness and More θα βρείτε ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για να ικανοποιήσετε την διάθεσή σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας!

www.planetfitness.gr/valentine

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Μεγάλα Κείμενα

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: 9 χρόνια που δεν μας έμαθαν τίποτα

Όποιο κι αν ήταν το νόημα που έπρεπε να κατανοηθεί μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια, είναι ισχυρή η πιθανότητα να μην έχει κατανοηθεί.

Best of Network

"Μπάνκα εκκίνησης" με 3-3,5 εκατ. ευρώ!

Οι "Γουλιές… Δηλητήριο" επιστρέφουν με μικρές, "ζουμερές" λεπτομέρειες γύρω απ’ την κίνηση του Θεοδωρόπουλου για τη σωτηρία του ΠΑΟ, με κεντρικό "βραχίονα" την "απο-αλαφουζοποίηση".

 

Οι άνθρωποι; Δεν ξέρω αν με ενδιαφέρουν πια

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Ζωγράφιζα από μικρή. Είχα χέρι, λέγανε οι δασκάλες στους γονείς μου. Εκείνοι γελούσαν. Μάλλον, η μητέρα μου γελούσε. Ο πατέρας μου ούτε που το άκουγε.

Gift Calendar 2017
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.