Τα PLANET Fitness and More γιορτάζουν την αγάπη σου για τη γυμναστική με μια μεγάλη προσφορά - Publi - Publi
 

Τα PLANET Fitness and More γιορτάζουν την αγάπη σου για τη γυμναστική με μια μεγάλη προσφορά

Μια ετήσια συνδρομή των 169€ στα δύο και δώρο οι εγγραφές!
SHARES

Το μόνο που χρειάζεται κάποιος να κάνει για να επωφεληθεί της προσφοράς είναι να πάει στο club της περιοχής του για να πραγματοποιήσει αγορά συνδρομής μαζί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο, έναν φίλο, μία φίλη, τη μαμά ή την γιαγιά, τον σύντροφο του... αρκεί και οι δύο να μοιράζονται την ίδια αγάπη για την γυμναστική.

Έτσι, λοιπόν, αποκλειστικά μέχρι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όσοι επισκεφτούν τα PLANET Fitness and More για αγορά διπλής ετήσιας συνδρομής, θα το κάνουν στην μοναδική τιμή των 89€ ο καθένας και χωρίς κόστος εγγραφής.

Τα κύριο στοιχείο της πολιτικής των PLANET Fitness and More είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, στο πλαίσιο ενός γενικότερου οράματος να ενταχθεί η γυμναστική στην καθημερινότητα κάθε Έλληνα, σε μια εποχή όπου η ανάγκη να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

 

Τάξεις yoga, pilates, orthosomia, tumbaο. Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά, αερόβια. Όποια  και αν είναι η διάθεσή σας ή οι προσωπικοί σας στόχοι, στα clubs PLANET Fitness and More θα βρείτε ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για να ικανοποιήσετε την διάθεσή σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας!

www.planetfitness.gr/valentine

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Longread

Ηρακλειά: Τρεις μαθητές και γύρω γύρω θάλασσα

Περάσαμε 48 ώρες με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο του νησιού.

Best of Network

 

Το μπορείς αυτό που έχεις γίνει;

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Mια τελευταία φορά. Τον άκουσε από την αρχή ως το τέλος. Περισσότερο από την μουσική και τα λόγια περίμενε να ακούσει τα χτυπήματα και τις μικρές χαρακιές που τις θυμόταν μία μία.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.