Το Frulite βάζει «κινηματογραφικό» τέλος στη δίψα με το νέο του τηλεοπτικό σποτ

«Στη ζωή, εσύ διαλέγεις τον τύπο σου, το στυλ σου και τη γεύση που της δίνεις!»
SHARES

Φέτος όλα αλλάζουν . . .  Εκεί που βασιλεύει η δίψα, μόνο αν είσαι τολμηρός θα επιβιώσεις!

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις τί είναι αυτό που ψάχνεις . . . ήρθε η ώρα να διαλέξεις τη γεύση που σου ταιριάζει!

Το Frulite, ο εναλλακτικός χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον με τους ανατρεπτικούς γευστικούς συνδυασμούς, βάζει «κινηματογραφικό» τέλος στη δίψα με το νέο του τηλεοπτικό σποτ.

Σε σκηνικό καυτής ερήμου που κυριαρχεί το αίσθημα της δίψας, ένα ψυγείο Frulite γίνεται σημείο αναφοράς και «μάχης» για τους ήρωες που προσπαθούν να ξεδιψάσουν λυτρωτικά. Τότε το σενάριο ανατρέπεται, με την εμφάνιση ενός ήρωα ο οποίος αποκαλύπτει πως όλα συμβαίνουν στο πλαίσιο ενός γυρίσματος!

Το νέο σποτ αντλεί αναφορές απο διαφορετικά κινηματογραφικά είδη που εκφράζονται μέσα απο διαφορετικούς και ξεχωριστούς ήρωες. Ο κάθε ένας επιλέγει τη δική του αγαπημένη γεύση Frulite, μέσα από 9 μοναδικούς συνδυασμούς, και κατ’ επέκταση εκπροσωπεί το διαφορετικό στυλ που μπορεί να επιλέξει για τον εαυτό του ο κάθε σύγχρονος νέος.

Έτσι μας ξεδιψάει και γίνεται σημείο «μάχης» και η νέα γεύση Frulite Πορτοκάλι-Φράουλα-Μπανάνα που ήρθε για να προσφέρει μια συναρπαστική, γευστική εμπειρία. Τρία αγαπημένα φρούτα ενώθηκαν σε ένα μοναδικό συνδυασμό για να προσφέρουν μία άκρως απολαυστική γεύση!

Το Frulite, μέσα από τη νέα του πρόταση και το νέο τηλεοπτικό του σποτ ξεσηκώνει τις αισθήσεις. Αφεθείτε στην απόλαυση του Frulite Πορτοκάλι-Φράουλα-Μπανάνα και στην παιχνιδιάρικη διάθεση, γιατί οι απολαύσεις στη ζωή δεν είναι θέμα μόνο επιλογών, αλλά συνδυασμών!

Το νέο τηλεοπτικό σποτ είναι εδώ για να συναρπάσει, εκφράζοντας απόλυτα την στάση του Frulite, «Στη ζωή εσύ διαλέγεις τη γεύση!».

Απολαύστε το:

 

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Κουίζ

Πόσο Βενγκέρ είσαι;

Όταν το πιο γοητευτικό στοιχείο του Αρσέν είναι πια το 'Αλσατός' που τον συνοδεύει, έχουμε ιερό χρέος να τεστάρουμε πόσο του μοιάζεις.

Best of Network

'Ναι' της κυβέρνησης στα ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή

Αλλά υπό προϋποθέσεις, σε συγκεκριμένες περιοχές και κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, αναφέρει το οικονομικό επιτελείο για το νέο αίτημα του ΔΝΤ αναφορικά με την απελευθέρωση του ωραρίου καταστημάτων τις Κυριακές. Επιμένει το ΔΝΤ, παρά τις μελέτες που δείχνουν πως το μέτρο δεν προσφέρει τίποτα στην πολυπόθητη ανάπτυξη

Καμικάζι vs Απάτσι

Σαφέστατα επηρεασμένο από το τηλεοπτικό trend αυτής της σεζόν, το Atalent Show σας παρουσιάζει το Crossfit, μέσω στίβου μάχης που στήσαμε στο Workout Hall του Αλίμου. Δώδεκα ανθρώποι της 24Media διεκδικούν το (υπερ)έπαθλο φαγητού. Δες το video και.... κλάψε!

 
comments powered by Disqus
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.