PUBLI

Wash & Go : Ο καλύτερος σύμμαχος των μαλλιών σου

Με πενταπλή πλέον δράση που χαρίζει απαλότητα, περιποίηση, φρεσκάδα, καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά, μπορείς πλέον να είσαι σίγουρος ότι με το κεφάλι σου, όλα θα πάνε καλά.

Οι φορές που στο άκουσμα της φράσης ‘2 σε 1’ σου έρχεται στο μυαλό το Wash & Go είναι τόσες ώστε σήμερα, 27 χρόνια μετά την πρώτη εκείνη φορά που η μάρκα μας παρουσίασε (πρώτη) το συνδυασμό σαμπουάν και conditioner σε μία συσκευασία, αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα και να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την χρηστικότητά της.

Με ένα 5 σε 1 που παραπέμπει στην απαλότητα, την περιποίηση, την φρεσκάδα και τα καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά κάθε τύπου.

Όπως κάθε μάρκα που τιμά το κοινό της, το Wash & Go έχει εξελιχθεί και πλέον προσφέρει προϊόντα που καλύπτουν πολλαπλές και ποικίλες ανάγκες, απευθύνεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και παιδιά για κάθε τύπο μαλλιών και έτσι αποτελεί ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια.

Η ανάγκη για εξέλιξη σε μία περίοδο με υπερβολικά γρήγορους ρυθμούς ζωής που κάθε άλλο παρά χρόνο να αφιερώσουμε στην εύρεση των κατάλληλων φυσικών προϊόντων περιποίησης μαλλιών, έδωσε το Wash & Go την έμπνευση να δημιουργήσει προϊόντα που χρηστικά και εύκολα σου χαρίζουν στιλπνά και φρέσκα μαλλιά με όγκο.

 

Ωστόσο, τι είναι αυτό που προσφέρει το Wash & Go;

Αρχικά, υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο σε τιμές προσιτές για όλους έτσι ώστε να μην διακινδυνεύσει αφού σου ‘φτιάξει’ τα μαλλιά να στα ρίξει.

Το Wash & Go  «5 σε 1» μεταφέρει στα μαλλιά σου τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.

Ας ρίξουμε όμως και μία ματιά στα προϊόντα

Classic Care: Η Νο 1 σειρά 2 σε 1 Σαμπουάν & Conditioner που υπόσχεται γερά και υγιή μαλλιά

 

Sport: Για όλους όσοι αθλούνται η σειρά 2 σε 1 Sport ανανεώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά

 

Αντιπιτυριδικό: Η απόλυτη σειρά 2 σε 1 για την καταπολέμηση της πιτυρίδας

 

Ενδυνάμωση: Με εκχύλισμα Ginseng ενισχύεται η αντοχή των μαλλιών σας

 

Τώρα που σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις, πού θα βρεις το Wash & Go;

Η απάντηση είναι απλή: Παντού. Σε όλα τα καταστήματα λιανικής καθώς και σε καταστήματα καλλυντικών.

Wash & Go και καθάρισες.